Παρ΄ όλες τις συνεχείς εκκλήσεις μου προς όλη την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος για άμεση τους παρέμβαση προς όλες τις κατευθύνσεις, διότι η επώνυμη καταγγελία μου αφορά θέμα υψίστης εθνικής σωτηρίας της Ελλάδος, κανείς δεν έλαβε θέση. Στις 6/6/2012 κατέθεσα μήνυση για παράβαση καθήκοντος και συγκάλυψη τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, Τέως Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο, Υπουργό Οικονομικών, Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και στο μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδος με ΑΒΜ Α12/2114-6-6-2012 υπ΄ όψιν του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Πιέρρου Δημήτριου, καθώς επίσης και στις 27/8/2012 με ΑΒΜ Γ2012/2903 πάλι στον Αξιότιμο Εισαγγελέα κ. Πιέρρο Δημήτριο κατέθεσα μήνυση προς όλα τα Ελληνικά Πιστωτικά Ιδρύματα και όχι μόνο για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Φυσικά έχω κοινοποιήσει επιστολές τόσο προς τους υπεύθυνους της Τρόικα, Μέρκελ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Σούλτς και προς 17 Πρωθυπουργούς και Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, ζητώντας τους την παρέμβασή τους, διότι είναι αδιανόητο η Επιχειρησιακή Μονάδα του ΣΔΟΕ να ερευνά όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, καθώς επίσης έχω καταθέσει και μήνυση και να συνεχίζετε μέχρι σήμερα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εις βάρος του Ελληνικού Λαού, που και πάλι καλείται να προβεί σε θυσίες για να λάβουν και πάλι οι τράπεζες 25 δισ. ευρώ από τα 31,5, που θα λάβει το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ ήδη βρίσκονται υπό έρευνα από το ΣΔΟΕ για απάτη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Φυσικά κανείς δεν κάνει παρέμβαση. Είμαι στη διάθεσή σας να σας προσκομίσω όλα τα στοιχεία που διαθέτω στον καθέναν από εσάς, όταν μου ζητηθούν ή στους δικηγόρους σας, όπως είναι στην κρίση σας να συνεχίζετε την πληρωμή τόκων από στεγαστικά δάνεια, που συνάψατε για αγορά (οικοπέδων – σπιτιών) και όχι μόνο, και για τα οποία ενώ λάμβαναν γνώση της φοροδιαφυγής οι τράπεζες παρ΄ όλα αυτά σας χορήγησαν δάνεια, και χρηματοδοτούσαν εν γνώσει τους παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Βάσει του Ν. 3691/2008 όλοι οι τόκοι που καταβάλατε, όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζετε να καταβάλετε, θα δεσμευτούν από το Ελληνικό Δημόσιο, διότι προέρχονται από νομιμοποιήσεις εσόδων από παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου, που έπραξαν οι τράπεζες εν γνώση τους όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν παρ΄ όλο που όλοι οι Έλληνες μέχρι σήμερα 1/11/2012 έχουν επιβαρυνθεί με πάνω από 200 δισ. ευρώ για την εκ νέου ανακεφαλαιοποίησή τους και συνεχίζετε υπό τις ευλογίες όλων των πολιτικών και όχι μόνο, ενώ όλοι έχουν λάβει γνώση.
Η επώνυμη καταγγελία μου είναι ήδη υπό έρευνα, σύμφωνα με την επιστολή που μου κοινοποίησε το ΣΔΟΕ στις 12/9/2012 με αριθ. πρωτ. 2716.
Τα δάνεια που έχετε λάβει, θεωρούνται καταχρηστικά και θα διαγραφούν εφόσον προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Παρακαλώ στην άμεση ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους και στη δημοσιοποίηση της επιστολής μου προς όλες τις κατευθύνσεις. Διαδώστε το προς όλους τους χρήστες του Facebook τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είμαι στη διάθεσή σας για την προσκόμιση όλων των στοιχείων των προαναφερομένων μου. Θα πρέπει πλέον οι τράπεζες να πληρώσουν για τις εγκληματικές ενέργειές τους. Περιμένετε την έκβαση της έρευνας του ΣΔΟΕ. Επίσης ζητώ τη στήριξή σας για τα προαναφερόμενα που όλοι γνωρίζετε ότι είναι πέρα ως πέρα αληθινά και πραγματικά και όσο περισσότεροι το πιστοποιήσετε σύντομα εκατομμύρια δανειολήπτες θα απαλλαγούν από αυτόν τον ανελέητο καθημερινό εκβιασμό που πράττουν τα πιστωτικά ιδρύματα για την καταβολή των δόσεων.
Διαδώστε το παντού και ενημερώστε τους πάντες.
Η φοροδιαφυγή αφορά συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων και όχι μόνο, που δηλωνόταν η αντικειμενική αξία ενώ η πώληση γινόταν στην εμπορική αξία και οι τράπεζες ενώ λάμβαναν γνώση της φοροδιαφυγής χορηγούσαν δάνεια με σκοπό τα έσοδα από τα επιτόκια των δανείων και όχι μόνο.
Τέλος, πέρα απ΄ την πολιτική ηγεσία Ελλάδος – εξωτερικού γνώση έχουν λάβει και κάτωθι:
1. Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Φάκου Παναγιώτα
2. Μενουδάκος Κωνσταντίνος Πρόεδρος ΣΤΕ
3. Παντελής Νικόλαος Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου
4. Ελένη Ράικου Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου
5. Ιωάννης Τέντες Εισαγγελέας Αρείου Πάγου
6. Θάνου – Χριστοφίλου Βασιλική Αρεοπαγίτης, Ένωση Δικαστών Εισαγγελιών Πρωτοδικείου Αθηνών
7. Ρένα Ασημακοπούλου Αρεοπαγίτης και Πρόεδρος Αρείου Πάγου
Με τιμή
Τσιρίκος Π. Νικόλαος
Πηγή:
Justice for Greece

http://anti-ntp.net