Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η Αμερική θέλει το λιμάνι στην Θεσσαλονίκη για τα ορυχεία στα Σκόπια!

Vardarska τα Σκόπια στην εγκυκλοπαίδεια Sopena το 1936. Η Αμερική θέλει το λιμάνι στην Θεσσαλονίκη για τα ορυχεία στα Σκόπια!

Αλήθεια τους πρεσβευτές γιατί τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός; Οι υπουργοί εξωτερικών τι ρόλο παίζουν; Γιατί δεν διδάσκετε στα σχολεία; Ας διαβάσουν το βιβλίο η φωλιά του φιδιού λίγο πριν το τέλος του βιβλίου να μάθουν πως και ποιοι μαζί με τους πατριώτες ΚΚΕ  και Εθνικόφρονες δεξιούς και τον προδοτικό τους ρόλο, και των φίλων μας συμμάχων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

27-08-2012 12:38:26

«Εγκυκλοπαίδεια SOPENA – Nuevo Diccionario Ilustrado de la Lingua Espanola», δηλ. «Νέο Λεξικό της Ισπανικής Γλώσσης», που εκδόθηκε στην Βαρκελώνη το 1936. Στη σελίδα 980 του 2ου τόμου υπάρχει το λήμμα «Servia – Croacia – Eslovenia (Yugoslavia)». Στη μεσαία στήλη της σελίδας, στην προτελευταία παράγραφο περιγράφεται αναλυτικά η διοικητική διαίρεση της Γιουγκοσλαβίας κατά την εποχή εκείνη:

«Διοικητικά διαιρείται σε εννέα επαρχίες (banovine): Morava o Moravska (cap. Nish); y Vardar o Vardarska (cap. Skoplye), δηλ. Βαρντάρ ή Βαρντάρσκα (με πρωτεύουσα τα Σκόπια).

Δίπλα, στη σελίδα 981, υπάρχει μεγάλος χάρτης της τότε Γιουγκοσλαβίας, όπου πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη Μακεδονία. Αυτά το 1936. Λογικό, αφού η επίμαχη περιοχή ονομαζόταν ως και την γερμανική κατάκτηση της Γιουγκοσλαβίας «Banovina Vardarska». Πρώτος ο Τίτο στις 15 Αυγούστου 1944 της έδωσε την ονομασία «Makedonija».

Την εγκυκλοπαίδεια αυτή καλά θα ήταν να την διαβάσουν όλοι οι ανιστόρητοι που δεν νοιάζονται για τις μεθόδους παραχάραξης ή ακόμη και διαγραφής της Ιστορίας. Να δείτε που σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται και δεν θα ξέρει κανείς τίποτε για την ιστορική αλήθεια. Οι άνθρωποι θα μαθαίνουν μόνο ό,τι εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια του συστήματος». (e-grammes)

Εμείς με χαρά να προσφέρουμε πυρομαχικά στο οπλοστάσιο του υπουργείου εξωτερικών, το θέμα είναι να χρησιμοποιηθούν.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 Berteksmann Volks-Lexikon 1956.Αυτει ειναι οι σλαυει

monika derichs xristoscc@hotmail.com

Στα Σκόπια το μεγαλύτερο ορυχείο χαλκού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Τελικά, η τοποθεσία στο χωριό Ιλόβιτσα της επαρχίας Στρώμνιτσας, είναι αυτή που έχει τους μεγαλύτερους πόρους χαλκού και χρυσού.

Στο τέλος του περασμένου έτους καθορίστηκαν τα συνολικά αποθέματα μεταλλεύματος σε περίπου 505 εκατομμύρια τόνους, ωστόσο υπάρχει μια ενδεχόμενη αύξηση στην εκτίμηση αυτή με νέα αποθέματα στην περιοχή.

Ο νέος ανάδοχος είναι η καναδική εταιρεία «Euromaks Research company» που αγόρασε τη σκοπιανή θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας «Phelps Dodge», η οποία θα κατασκευάσει το ορυχείο στην Ιλόβιτσα. Για την απόφαση αυτής της εταιρείας έχει ενημερωθεί το σλαβικό υπουργείο των Σκοπίων.

Το μεταλλευτικό συγκρότημα «Ιλόβιτσα» – σύμφωνα με το πρόγραμμα- θα καλύπτει μια περιοχή 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων από τα οποία 11 τ.χ. θα είναι καλυμμένα. Το ορυχείο θα απασχολεί από 500 έως 1000 εργαζόμενους, ο ακριβής αριθμός θα εξαρτηθεί από την τεχνολογία που θα εφαρμοστεί.

Στο συγκρότημα θα δημιουργηθεί σε βάθος πενταετίας χυτήριο χαλκού με υψηλές τεχνολογικές και περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές. Η πρόσθετη αυτή λειτουργία θα ανοίξει τη δυνατότητα εκατοντάδων προσλήψεων, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

 

 http://www.arxaiaithomi.gr/2012/08/27/vardarska-sopena-1936/#more-4877 

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1403.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters