Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Ο Μπιν Λάντεν ξεψυχούσε όταν τον πυροβολούσαμε»

 
Κόλαφος για τις ΗΠΑ και την επανεκλογή του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα έχει δημιουργήσει η αποκάλυψη ενός εκ των εκτελεστών- έξι Αμερικανών κομάντο, οποίος υποστηρίζει ότι όταν εισέβαλλαν στο κρησφύγετό του στο Πακιστάν, ο Οσάμα Μπίν Λάντεν ήταν άοπλος και ξεψυχούσε. Ήταν ήδη νεκρός. Ο παλαίμαχος Αμερικανός κομάντο στις 4 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την επιχείρηση κατά του Μπιν Λάντεν,... που έγραψε με το ψευδώνυμο Μαρκ Ουέν και με τον τίτλο " No easy day". O συγγραφέας κομάντο μεταξύ των άλλων γράφει «Δεν είχε καμία πρόθεση να επιτεθεί ή να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ξεψυχούσε, δεν κινήθηκε καν να πάρει το όπλο του. Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο του 2011 που οι Αμερικανοί πέτυχαν την εξόντωση του Μπιν Λάντεν, το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν οπλισμένος και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τους στρατιώτες όταν βγήκε από την πόρτα του υπνοδωματίου του».
Ο Μάρκ Ουέν γράφει στο βιβλίο του ότι η αλήθεια είναι διαφορετική. Το βιβλίο δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Λευκό Οίκο διότι ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε επιβεβαιώσει τα όσα είχε ανακοινώσει το Πεντάγωνο ή και θεωρείται ή μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Πρόεδρος εις γνώσιν του είπε ψέματα.
Και το χειρότερο για τις ΗΠΑ: Ο Ουέν συναντήθηκε ήδη με τον Steven Spielberg, διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος του ζήτησε να μεταφέρει το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη. Αναμένεται ότι το βιβλίο «No easy day», θα γίνει best seller μέσα σε 24 ώρες.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5145.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters