Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! "ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ"! ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!


Όλο ανακοινώσεις βγάζει η Χρυσή Αυγή προσπαθώντας να αφυπνίσει τον Σαμαρά, μπας και ο τελευταίος δεν πάρει τα μέτρα των 13,5 δις ευρώ που θα βάλουν ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία. Η παρακάτω ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:
"Οι χωρίς τέλος περικοπές οδηγούν με βεβαιότητα σε ύφεση και συρρίκνωση της οικονομίας. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν λύνει το ελληνικό πρόβλημα, αλλά ολοκληρώνει το σχέδιο των τοκογλύφων για την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου".

Σιγά όμως μην ακούσει ο Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή. Νεοναζιστικό κόμμα δεν την λένε; Δεν την απέκλεισαν από τη κοινή σύσκεψη αρχηγών κομμάτων υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας; Δεν την απέκλεισαν και από το Προεδρείο της Βουλής; Κάποιοι μάλιστα βουλευτές, σκέφτονται να καταθέσουν ...στοιχεία για να την θέσουν εκτός  νόμου και να την καταργήσουν από κόμμα! 
Ο Σαμαράς και οι άλλοι ...δημοκράτες, αρκεί μου ακούνε την Μέρκελ! Την ...πεμπτουσία της Δημοκρατίας! 
Χάϊλ Μέρκελ!
http://www.triklopodia.com/2012/08/blog-post_2581.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters