Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ" ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ;Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ

Δυστυχώς στις μέρες μας λίγα γραπτά μας βοηθάνε - ακόμα και στο διαδίκτυο - να γνωρίζουμε την αντικειμενική αλήθεια, για καταστάσεις που μας αφορούν και μας επηρεάζουν, ούτω σώστε να μπορούμε να παράγουμε ασφαλή συμπεράσματα και ως εκ τούτου λύσεις και στρατηγικές για το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας Μας... Την απελευθέρωση μας από το 4ο Ράιχ...


"Βασιλιάς" της κάθε χώρας είναι το σύνταγμα του ...Το σύνταγμα της χώρας υπηρετεί τον λαό του, αν δεν το σέβεσαι, απλά σημαίνει ότι τον λαό τον έχεις - κοινός - χεσμένο. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύνταγμα δεν υπάρχει λαός, υπάρχει κράτος, αλλά δεν αναγνωρίζεται ως τέτοιο... υπάρχει λαός, αλλά με διαφορετική έννοια... Θεωρείτε ότι υπάρχει "Βασιλιάς" αλλά γυμνός!

Σας παραθέτω ένα κείμενο-μελέτη της κα Βενετίας Κάντζια, που αν μη τι άλλο μας φανερώνει την πραγματική Γερμανία... Μια Γερμανία "γυμνή"... Μια Γερμανία που δεν έχει σύνταγμα. Ο λαός της "συνταγματικά" έχει τόση δύναμη όση είχε με τον Χίτλερ!

Το παράξενο είναι ότι με τόσα προβλήματα που έχει η Γερμανία στο εσωτερικό της, στην "μαινόμενη θύελλα" που καταφθάνει οσονούπω - να είστε σίγουροι ότι η Γερμανία δεν θα μείνει ανεπηρέαστη - η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τις εξελίξεις είναι ΜΑΚΕΛΕΙΟ ...Κυριολεκτικά!!

"ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ" ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

Γερμανικο ζητημα doc τελικο κειμενο
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/4_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters