Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Α. Σαμαράς δε διαθέτει την Απαιτούμενη Εξουσία να επιβάλλει Ουσιαστικές Μεταρρυθμίσεις!

Ο Α. Σαμαράς δεν είπε κουβέντα για το Σάπιο και Διάτρητο Σύστημα Εξουσίας της χώρας μας που επιτρέπει και καλλιεργεί τις Σπατάλες, την Ανεπάρκεια και τη Διαφθορά! Μας είπε ότι θα κάνει ορισμένες Μεταρρυθμίσεις…με το…ίδιο Διεφθαρμένο Σύστημα και με τα ίδια Διεφθαρμένα Στελέχη και των δύο κομμάτων τα οποία είτε βρίσκονται στη Κυβέρνησή του, ή καραδοκούν πίσω από το ΠΑΣΟΚ και το Ε. Βενιζέλο ο οποίος δε δίνει απολύτως τίποτα χωρίς ακριβά ανταλλάγματα!

Κανένας Έλληνας δε πίστεψε τις Δηλώσεις του Α. Σαμαρά εκτός από τα Κομματικά Στελέχη που είναι έτοιμα να οικειοποιηθούν το δημόσιο χρήμα όπως έκαναν για 37 χρόνια. Μπορεί να είναι ακόμα συμπαθητικός στο κοινό και λόγω της υγείας του, όμως οι Έλληνες δεν κοροϊδεύονται πλέον.

Ο Α. Σαμαράς δεν τόλμησε να πει κουβέντα για το ποιός θα κάνει τις Μεταρρυθμίσεις όταν αυτοί που πρέπει να Μεταρρυθμιστούν είναι… τα ίδια τα μέλη της Κυβέρνησής του και οι υποστηρικτές του Ε. Βενιζέλου! Οι Εθνικοί Προμηθευτές του Δημοσίου έχουν συνεταίρους όλους σχεδόν τους πρωτοκλασάτους υπουργούς των δύο κομμάτων και οι οποίοι για να διατηρούν ισχυρή τη δύναμη τους χρηματοδοτούν αρκετά γενναιόδωρα από 10 τουλάχιστον βουλευτές ο κάθε ένας για να μπορούν να μπλοκάρουν οποιοδήποτε νομοσχέδιο θα απειλούσε τα συμφέροντά τους. Του έχουν μηνύσει ποιους τομείς μπορεί να Μεταρρυθμίσει και μέχρι ποιο σημείο!

Πιο απλά, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δε διαθέτει τις Εξουσίες που θα έπρεπε να διαθέτει για να Κυβερνήσει τη χώρα Παραγωγικά. Η Εξουσία είναι κατακερματισμένη και ανήκει στα πρωτοκλασάτα στελέχη των δύο κομμάτων, σε ελάχιστους συνδικαλιστές και στους μετρημένους μεγαλοεργολάβους. Όλες αυτές δε οι φατρίες συνεργάζονται στενά με τις πολυεθνικές και τις Τράπεζες που μας δανείζουν και κερδίζουν δισ σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι κύριοι αυτοί δεν δίνουν ούτε μια δεκάρα για την Ελλάδα και τους Πολίτες τους.

Θα διατηρήσουν αυτό το καθεστώς μέχρι την τελική πτώση της Οικονομίας μας και θα τα ρίξουν όλα στην Τρόικα…Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Όποια Μεταρρύθμιση κάνει ο Α. Σαμαράς, να είστε σίγουροι θα είναι με τη συγκατάθεση των Βαρώνων και λοιπών Προμηθευτών, και θα είναι επιφανειακή και περιορισμένης έκτασης.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ γιατί θα τσακωθούν στο μοίρασμα της πίτας. Θα ξαναγίνουν εκλογές, πιθανόν ο Τσίπρας να γίνει Πρωθυπουργός και αμφιβάλλουμε αν θα τα καταφέρει να Κυβερνήσει την Ελλάδα Παραγωγικά όταν είναι κολλημένος στον Κρατισμό και στον συνγκυβερνούντα συνδικαλισμό…

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Μιλάμε για ένα ολόκληρο ετήσιο προυπολογισμό των 50 περίπου δις μαύρων το χρόνο που διοχετεύεται στις τσέπες 1οο περίπου οικογενειών και άλλων τόσων πολυεθνικών καρτελ οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν να τους πειράξει τα δισεκατομμύρια που τσεπώνουν. Για αυτό ορισμένοι οικονομολόγοι έχουν προεξοφλήσει την επιστροφή μας στη δραχμή.

Είναι η μόνη διέξοδος, δεν υπάρχει άλλη, γιατί ούτε ο πολυεθνικές, ούτε οι μεγάλες ξένες τράπεζες, ούτε οι δικοί μας βαρώνοι με τους πουλημένους πολιτικούς μας, δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τα εκ του ασφαλούς τεράστια αφορολόγητα Κέρδη τους…Γνωρίζουν ότι και με την επιστροφή στη δραχμή πάλι θα είναι κερδισμένοι και θα συνεχίσουν τη λεηλασία του Ελληνικού Λαού!


 http://siopilipliopsifia.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6889.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters