Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΟΙ 3 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ… 300 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ… ΚΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...




Και το χειρότερο απ όλα, είναι πως ένα πολιτικό σύστημα απολύτως απαξιωμένο, αναγορεύεται σε πρωταγωνιστή του πιο ταπεινωτικού πλειστηριασμού της πατρίδας μας και της αξιοπρέπειας των πολιτών της.

Πεπρωμένη δεν ήταν αυτή η εξέλιξη. Ήταν όμως η φυσική συνέπεια της ανοχής που επιδείξαμε… Της εξέγερσης που δεν τολμήσαμε…  


Και της επιμονής των περισσοτέρων από μας, να στοιχιζόμαστε άκριτα πίσω από συνθήματα και όχι ουσία… Πίσω από ηγετίσκους και όχι ηγέτες με ανάστημα πραγματικό…  


Πίσω από ιδεολογήματα που καθηλώνουν και όχι από ιδεολογίες που μπορούν να αφυπνίζουν και να μετουσιώνονται σε δράση ανατροπής, απέναντι σ έναν αντίπαλο που και έξυπνα λειτουργεί και στοχευμένα σχεδιάζει το κάθε επόμενο βήμα.

Και μη νομίζεις πως όλα τούτα είναι διαπιστώσεις που δε σε αφορούν. Ξαναδιάβασέ τα καλύτερα και αναλογίσου…
Έτσι δε λειτούργησες εσύ, που παρά το σερί της μειοδοσίας των πράσινων πολιτικών ανδρείκελων ξαναπήρες στο χέρι με «καμάρι» το ψηφοδέλτιο της ντροπής???

Μήπως νομίζεις πως ήσουν καλύτερος εσύ που δεν αναλογίστηκες, πως το γαλάζιο ψηφοδέλτιο με το οποίο καμάρωσες, τυπώθηκε με το χαρτί που περίσσεψε από εκείνο στο οποίο υπέγραψε την ισόβια υποταγή του ο ματαιόδοξος ηγέτης σου???

Αλλά κι εσύ που νόμισες πως, η εξεγερσιακή τσυριζο-καρικατούρα που πρώτα μπήκε στη συστημική καλύμπρα και μετά πετσόκοβε ακόμη και τους φραστικούς της λεονταρισμούς, θα ήταν ο εμπνευστής του πόθου σου για τα πρώτα περήφανα πολιτικά σου βήματα στις σφραγισμένες (για να μη δραπετεύσεις) πόρτες της ευρωζωνικής ανθρωποφάγου αρένας, νομίζεις πως ήσουν καλύτερος???

Όπως δεν ήσουν καλύτερος ούτε κι εσύ – ο κατ εξοχήν ταπεινωμένος ψηφοφόρος – του Αριστερού μαϊντανού, που δε φτάνει που έδωσε τα πάντα θυσία στο βωμό μιας «κυβερνησιμότητας» που κανείς δεν του ζήτησε, αλλά είχε και το θράσος να εκθειάσει χθες την «προοδευτικότητα» του κυβερνητικού προγράμματος του γενικευμένου πλειστηριασμού των πάντων.

Φυσικά ο έξυπνος δεν είσαι ούτε εσύ που ανέχτηκες - και δυστυχώς συνεχίζεις να ανέχεσαι – μια ηγεσία που αντί να οργανώσει την εκλογική της τακτική με επιδίωξη να μετατρέψει την ψήφο σε εργαλείο καταλυτικών πολιτικών διεργασιών που θα τροφοδοτούσαν τη δυναμική της εξέγερσης ως αποκλειστικό μονόδρομο για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, της χώρας μας και της ζωής μας, ουσιαστικά την αφόρισε… την αποποιήθηκε… και την επέστρεψε ουσιαστικά ως απαράδεκτη πριν καν την αγγίξει, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Και βεβαίως, αν εκτελέσουν τις διάνοιες, θα πας αδικοχαμένος, εσύ που παρέδωσες εμπιστοσύνη και συνείδηση, σε κείνους που ανακάλυψαν την πολιτική μετά το μνημόνιο, και την ανάγκη ύπαρξής τους μετά την έλευση των ισλαμοεισβολέων στην πολύπαθη χώρα μας.

Η πολιτική και προϋπήρχε όλων αυτών… Και οδήγησε (επειδή ακριβώς προϋπήρχε) τον τόπο σ αυτό το χάλι… Και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από όλα αυτά όσο δε θα υπάρχει συνολική πολιτική πρόταση ικανή να την ανατρέψει και να μετατρέψει την κοινωνία από θύμα που είναι σήμερα και ήταν διαχρονικά, σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή και καταλύτη.

Το αποτέλεσμα??? Το βίωσες τρεις μέρες τώρα, αφού πρώτα φρόντισαν να επιστρέψεις και πάλι στο γνώριμο καναπέ.

Τρείς μέρες η χώρα γνώρισε ένα κρεσέντο πρωτοφανούς αθλιότητας (κι εσύ περίμενες να αναβαθμιστεί ο ναός της δημοκρατίας με την εκλογική σου επιλογή)…

Οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» σου, έσπευσαν να δηλώσουν προκαταβολικά και σε όλους τους τόνους, πως υποκλίνονται στην παντοδυναμία των οικονομικών και πολιτικών συμμοριών (κι εσύ περίμενες να επαναδιαπραγματευθούν την αξιοπρέπειά σου)…

Η τρικολόρε κυβέρνηση των τριών Καρατζαφέρηδων, σε μια επίδειξη πρωτοφανούς αθλιότητας δε δίστασε να καταφύγει σε έναν απίστευτο ρεφενέ (δες ΕΔΩ το πραγματικό περιεχόμενό του), στον πιο ανελέητο κατοχικό πλειστηριασμό πατρίδας και εθνικής αξιοπρέπειας (κι εσύ περίμενες να ξημερώσουν καλύτερες μέρες από την κόλαση της απόλυτης υποταγής)…
Η πολιτική υποκρισία θριάμβευσε…

Και ενώ το προσύμφωνο της ντροπής, φέρει τις υπογραφές της νέας γενιάς των 179 υποταγμένων στη θεματοφυλακή του κατοχικού προγράμματος…

Οι 300 καραγκιόζηδες σε μια επίδειξη πρωτοφανούς στρουθοκαμηλισμού, αφού…

- Κάποιοι από αυτούς παρέδιδαν και πάλι τα κλειδιά της χώρας στους κλητήρες του σουλτανάτου…

- Και κάποιοι άλλοι μπαινόβγαιναν κρύβοντας το άδειο τους κεφάλι για να μη βλέπουν τη Χρυσή Αυγή να ασκεί το ρόλο που της ανέθεσαν από τα έδρανα που την τοποθέτησαν με τις επιλογές τους.

Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις πως μέσα σ αυτή την τραγική καραγκιοζούπολη, έστειλες με την ψήφο σου τους μελλοντικούς σου σωτήρες… τότε καλά να πάθουμε όλοι μας… Κι εμείς… Κι εσύ…

Και ποια είναι η λύση??? Την  έχουμε ήδη προτείνει. Για δες ΕΔΩ…
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/3-300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters