Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΒΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ!
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΙΧ,ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!ΠΡΩΤΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ Η...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...!
ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ...ΕΡΓΟ ΤΗΣ!

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: "ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ. ΕΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ"! Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

nikolopoulos
Έξω φρενών είναι ο Νίκος Νικολόπουλος με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα. Ειδικότερα για τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Αχαΐας τον κατηγορεί ευθέως ότι τον πούλησε, αφού άλλα του έταζε πριν τον υπουργοποιήσει, και άλλα του ζήτησε στην πορεία.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Νικολόπουλου, ο ίδιος έγινε έξαλλος όταν είδε τον Γιάννη Στουρνάρα να μην θέτει καν θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, επικαλούμενος το ότι δεν έχουν - όπως είπε - καν τηρηθεί οι όροι του Μνημονίου.
Μάλιστα, αποκαλεί τον υπουργό Οικονομικών υποτακτικό των ξένων, άνθρωπο των γερμανών και της Μέρκελ και τραπεζίτη του Σημίτη.
Εξίσου εξαγριωμένος είναι και με τον πρωθυπουργό, ο οποίος κατά τις προγραμαμτικές δηλώσεις του στη Βουλή δεν έκανε καμία αναφορά σε μέτρα υπέρ των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Αντιθέτως, ο κ. Νικολόπουλος κλήθηκε, όπως λέει, να υπογράψει νέες περικοπές μισθών στα ειδικά μισθολόγια, ενώ υπ΄ ατμόν βρίσκονται και οι συλλογικές συμβάσεις. Θεωρεί λοιπόν, πως ο κ. Σαμαράς άδειασε τη λεγόμενη λαϊκή δεξιά και τους εκφραστές της, ενώ ο ίδιος αισθάνεται ότι εξαπατήθηκε και προτίθεται να δώσει στο θέμα συνέχεια.
"Εγώ στην Πάτρα θα κατέβω με ψηλά το κεφάλι. Δεν θα φάω για χάρη τους γιαούρτια", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο κ. Νικολόπουλος στους δικούς του ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, αναμένονται και άλλες παραιτήσεις μελών της κυβέρνησης που θεωρούν ότι τους κορόιδεψαν για να πάρουν στις πλάτες τους τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για κυβέρνηση που δεν θα ξεπεράσει τους 2 μήνες ζωής...
Τον κ. Νικολόπουλο αντικαθιστά ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/giati-re-nikolopoyle-ginesai-prodoths-toy-laoy-poy-thelei-ta-mnh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters