Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τουρκική προπαγάνδα με φόντο τον ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο.

Aλλαγή πλεύσης στην επικοινωνιακή διαχείριση των προκλήσεων και διεκδικήσεων της στο Αιγαίο επιχειρεί η Τουρκία μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Cumhuriyet, με αφορμή την πτήση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχ. Κωσταράκου με Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η πτήση του Έλληνα Αρχηγού όχι μόνο δεν παρεμποδίστηκε αλλά αντιθέτως τα τουρκικά μαχητικά άσκησαν καθήκοντα συνοδείας στα ελληνικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το Καστελόριζο, κατά τρόπο που δεν οδήγησε σε ένταση!

Ως γνωστόν, η Άγκυρα επιχειρούσε μέχρι πρότινως να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι ελληνικά αεροσκάφη παραβιάζουν συστηματικά τον τουρκικό εναέριο χώρο, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει την Ελλάδα ως υπεύθυνη για τη δημιουργία κλίματος έντασης στο Αιγαίο.

Πιθανόν όχι άσχετο με την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E από τη Συρία, το δημοσίευμα προσπαθεί να αντιστρέψει την εικόνα των συνεχών τουρκικών παραβιάσεων και ελληνικών αναχαιτίσεων στο Αιγαίο και να καταδείξει ότι η όλη στρατιωτική δραστηριότητα εξελίσσεται υπό τη στενή παρακολούθηση των ΗΠΑ.








strategyreports.wordpress

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4484.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters