Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τούρκος αρθρογράφος " η Ελλάδα είναι μπροστά μας και δημοκρατικά και οικονομικά".

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, εξαπέλυσε ο αρθρογράφος της εφημερίδας Taraf, Aχμέτ Αλτάν σχετικά με τις δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε πως «η Τουρκία είναι πιο δημοκρατική χώρα από τη Συρία».

«Με αυτούς συγκρινόμαστε μόνο, θα μπορούσαμε όμως να συγκριθούμε με κάποια χώρα της Ε.Ε.;» γράφει ο Αλτάν .Ο τούρκος αρθρογράφος ως καλό παράδειγμα δημοκρατίας αναφέρει την Ελλάδα.

«Στην οικονομία η αλήθεια είναι πως τα πάμε καλά. Όμως όταν ο Ερντογάν μίλησε για την Ελλάδα και είπε πως χρεοκοπεί , πήρε την απάντηση από εκεί «ας φτάσουν στο δικό μας κατά κεφαλή ΑΕΠ και μιλάμε».

Ο Ερντογάν που μιλά για την οικονομία της Ελλάδας, μπορεί να πει κάτι για τη δημοκρατία στην Ελλάδα; Oύτε του πρωθυπουργού της Τουρκίας , ούτε του Υπουργού Εξωτερικών το θάρρος φτάνουν στο να συγκρίνουμε τη δημοκρατία στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Αν προσπαθήσουν να το κάνουν , μετά από 10 χρόνια διακυβέρνησης της χώρα, η σύγκριση με την Ελλάδα θα τους αφήσει μια γεύση ντροπής. Ε λοιπόν και για να μην μείνει αυτή η γεύση κάθονται και συγκρίνουν το δικό μας καθεστώς με αυτό της Συρίας» γράφει ο Αλτάν που με τα άρθρα του προκαλεί τις αντιδράσεις της τουρκικής κυβέρνησης.



onalert

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1921.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters