Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ιδεολογία και θρησκεία διαχρονικά 5.000 χρόνια εκβιάζουν το μυαλό του ανθρώπου και τον έχουν κάνει ένα άβουλο ζόμπι!

Καπιταλισμός, Σοσιαλισμός, Φασισμός, εθνικισμός, Μουσουλμανισμός, Χριστιανισμός, Βουδισμός.

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι τελειώνουν σε σμος, δηλαδή εθισμός!

 

Αυτό παραπάνω σε περιμένει αν δεν είσαι χριστιανός, μουσουλμάνος, καθολικός, ευαγγελιστής, βουδιστής, Ιεχωβάς, παλαιοημερολογίτης,

Καταπιάνομαι με ένα θέμα που ο άνθρωπος πάλεψε για να λέγεται κοινωνία, και να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όντα, αρχικά να μπορούν να έχουν κοινές αποφάσεις για την επιβίωση έναντι άλλων ομάδων σε ποιο εύπορα μέρη με ποιο υγιή διαμονή!

Επικίνδυνο θέμα αν κατανοήσουμε τον εθισμό που έχει υποστεί ο άνθρωπος 5.000 χιλιάδες χρόνια! Αρχηγοί και μάγοι έδεσαν το ανθρώπινο ον  με κομματικό-θρησκευτικά δεσμά και σε ηθικοπλαστικούς εκβιασμούς για να υπάρχουν δούλοι και τεμπέληδες αφεντικά! Ακόμα δεν ήξεραν τις δημοκρατικές αποφάσεις δια της πλειοψηφίας και έπρεπε ο ποιο δυνατός να νικήσει σε κάποιο αγώνα για να γίνει αρχηγός και να κάνει κουμάντο! Άρχισαν οι ζηλοφθονίες για την θέση του αρχηγού σε καθημερινή βάση, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να κρατάει ο αρχηγός την αρχηγεία αρκετό καιρό και να ελέγχει την  μεταφορά της εξουσίας από τον έναν στον άλλο αρχηγό! Έτσι γεννήθηκαν οι μάγοι, (σημερινοί ιεραπόστολοι στην Αφρική), άνθρωποι ποιο διορατικοί με έξυπνα κόλπα τρικ χάντρες και καθρεφτάκια, διάφορα υπνωτικά τους υπνώτιζαν, τους κορόιδευαν, τους απειλούσαν με μια ανύπαρκτη θεϊκή δύναμη με αποτέλεσμα τα ζώα τότε και υποτίθεται σύγχρονοι  άνθρωποι σήμερα να είναι μόνιμα τρομοκρατημένα και ελεγχόμενα κάτω από την ανύπαρκτη θεότητα και τον εκπρόσωπό της. Continue reading Ιδεολογία και θρησκεία διαχρονικά 5.000 χρόνια εκβιάζουν το μυαλό του ανθρώπου και τον έχουν κάνει ένα άβουλο ζόμπι!

 

http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters