Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΕ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Έχουν βγει τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσει η σφαγή.

Οι σχέσεις Βενιζέλου με τους "κορυφαίους" έχουν διαρραγεί πλήρως και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm,  πρότεινε στους Χρυσοχοΐδη- Λοβέρδο να αναλάβουν  θέσεις Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων και αρνήθηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real.gr  ο Ευ. Βενιζέλος προσανατολίζεται να ορίσει τον Κώστα Σκανδαλίδη πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Πάρη Κουκουλόπουλο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο μέτωπο της Άννας  Διαμαντοπούλου, η οποία αποστασιοποιήθηκε από την Ιπποκράτους και δεν συμμετέχει πλέον σε καμιά διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ. Αιτία η τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου ως υφυπουργού Παιδείας, καθώς ο κ. Παπαθεοδώρου υπήρξε ο μεγαλύτερος πολέμιος της μεταρρύθμισης για την Παιδεία, του νόμου δηλαδή που ψηφίστηκε με την μεγαλύτερη πλειοψηφία στην μεταπολιτευτική ιστορία της εκπαίδευσης.

Ο κ. Βενιζέλος θέλει να κλείσει όλα τα εσωκομματικά μέτωπα καθώς φέρεται να  αναζητά αφορμή για την διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Στο ίδιο πλαίσιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να κλείσει και τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που φαίνεται αυτή την περίοδο δύσκολο καθώς έχουν εκλεγεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm αρκετοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου στο κοινοβούλιο.


 http://www.enikos.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters