Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Β.Καπερνάρος: "Ιδιωτικοποιούνται τα 2/3 της καλλιεργήσιμης γης"!


kapernarosΓια "σκάνδαλο" στην Αγροτική Τράπεζα και πώς οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση της καλλιεργήσιμης γης της χώρας μίλησε στον ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπή του Κώστα Ουίλς ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνωνω" εξήγησε πως η ιδιωιτικοποίηση του 93% των μετοχών της ΑΤΕ που έχει ήδη δρομολογηθεί, περιλαμβάνει  και τις υποθηκευμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Όπως εξήγησε, παρά το γεγονός ότι η ολομέλεια του Άρειου Πάγου έκρινε παράνομα τα πανωτόκια, η απόφαση αυτή δεν έγινε νόμος ώστε να απαλειφθούν. Αντίθετα, μόνο αν κάποιος αγρότης γνωρίζει την απόφαση και απευθυνθεί στην Τράπεζα για να το απαιτήσει θα αφαιρεθεί το ποσό των πανωτοκίων από το ύψος της υποθήκης του.


Στην πράξη αυτό δεν γίνεται, έτσι πάμε ολοταχώς προς το "ξεπούλημα", μαζί με το 93% της ΑΤΕ, των χωραφιών των Ελλήνων Αγροτών.




 http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters