Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες

Φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειεςΤο καθεστώς έχει δείξει, προεκλογικά και μετεκλογικά, ότι ο μόνος του φόβος είναι η Χρυσή Αυγή.

Από τις συντονισμένες συκοφαντικές επιθέσεις των ΜΜΕ, μέχρι την συνεργασία πολιτικών – δημοσιογράφων στην εξύβριση της Χρυσής Αυγής, έως και τις πρωτοφανείς για τα Ελληνικά δεδομένα συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των κομμάτων για το πως θα αφαιρεθεί από την Χρυσή Αυγή το δικαίωμα για αντιπρόεδρο της Βουλής, γίνεται εμφανές ότι το πολιτικό σύστημα βλέπει με φόβο την Χρυσή Αυγή.

Βλέπει με φόβο την Χρυσή Αυγή και πολύ καλά κάνει γιατί η Χρυσή Αυγή έχει έρθει για να πει τις αλήθειες που τόσο καιρό συγκαλύπταν τα κόμματα της αμαρτίας, αφού ήξεραν ο ένας τα «άπλυτα» του άλλου.

Δεν έχουν τον φόβο των «επεισοδίων», παρά μόνο το φόβο της αληθείας, όπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης: «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όσοι λένε πως φοβούνται ότι θα γίνουν επεισόδια, φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες.

Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε άλλο». Στο ίδιο μήκος κύματος και η δηλώσεις του βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού στην Real News: «Εμείς δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε τους πυγμάχους. Δεν πάμε σαν εκδικητές, δεν πάμε να ρίξουμε ξύλο. Θέλουμε με νόμιμους τρόπους να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο».

Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, ήρθε για να κατασκορπίσει τα ψέμματα με τα οποία κοροϊδεύαν όλοι αυτοί τον Ελληνικό Λαό, για τόσο καιρό. Ήρθε για να κάνει τον φόβο των λαμογιών πραγματικότητα.


 http://www.xryshaygh.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4115.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters