Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

"Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση" - ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση" - ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΜέσα σ' αυτόν τον κυκεώνα βλακείας, προδοσίας, κωλοτούμπας, ψεύδους και παραπληροφόρησης, αναδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες η σθεναρή και καθαρή φωνή μιας δικηγόρου. Της κυρίας Μαρίας Εξαρχουλάκου, η οποία ηγείται της "Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης".

 Μην πανικοβάλλεστε! Δεν πρόκειται για κόμμα! Για μια πρωτοβουλία συνειδητοποιημένων δικηγόρων πρόκειται, σύμφωνα με την κυρία Εξαρχουλάκου, οι οποίοι πιστεύουν ότι, πέρα από την υποχρέωσή τους να εκπροσωπούν τους πελάτες τους στα δικαστήρια, έχουν και το καθήκον να προασπίζουν τη νομιμότητα και να βοηθούν τους πολίτες απέναντι σε κάθε τι που καταλύει το Σύνταγμα και εξαθλιώνει την ζωή τους. Τι λέει όμως η κυρία Εξαρχουλάκου; Με ποιο τρόπο προσπαθεί να πείσει τους αγανακτισμένους και απελπισμένους πολίτες προκειμένου να σώσουν την οικογένειά τους, την πατρίδα τους, να διατηρήσουν το δικαίωμά τους να ζουν αύριο, αυτοί και οι απόγονοί τους, σε ένα ελεύθερο, δημοκρατικό και αξιοκρατικό περιβάλλον;

Καθαρές και, κυρίως, πρακτικές θέσεις από την κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.Η κυρία Εξαρχουλάκου, λοιπόν, ενεπνεύσθη και συνέταξε μια εξώδικη διαμαρτυρία, η οποία, αφού υπογραφεί (με πλήρη στοιχεία) από τους Έλληνες πολίτες, θα επιδοθεί με δικαστικό κλητήρα σε κάθε πολιτικό πρόσωπο, εντός και εκτός Ελλάδος, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας, με σκοπό κάθε ενέργεια που θα έχει στο μέλλον σαν συνέπεια την εξαθλίωση του λαού της και την παραχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας, να αναιρείται στα δικαστήρια.
Ιωσήφ Παπαδόπουλος

Σημείωση : Στο τέλος του εξωδίκου υπάρχει το "δια ταύτα" σε βίντεο...




ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Των Ελλήνων πολιτών με δικαίωμα ψήφου και
Των λοιπών νομικών και φυσικών προσώπων που υπογράφουν την παρούσα.

ΠΡΟΣ

1.  Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, κάτοικο Αθηνών,
οδός Βασιλέως Γεωργίου Β΄2, Προεδρικό Μέγαρο.

2.  Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Λουκά Παπαδήμο, κάτοικο Αθηνών, Ηρώδου Αττικού 19
Μέγαρο Μαξίμου.

3. Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππο Πετσάλνικο, κάτοικο Αθηνών, Πλατεία Συντάγματος Μέγαρο Βουλής.

4. Τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παπαδήμου, Υπουργό Οικονομικών και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, κάτοικο Αθηνών, οδός Κ. Σερβίας, αρ. 10.

5. Τον Υπουργό Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, και πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, κάτοικο Αθηνών, οδός Αμαλιάδος αρ. 17 ΤΚ 11523.

6. Τους υπολοίπους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου, μέσω του Γραμματέα του Υπουργείου Συμβουλίου, Σωτήρη Λύτρα, οδός Ηρώδου Αττικού αρ.19 Μέγαρο Μαξίμου.

7. Τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας και Πρόεδρο του Κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Γιώργο Παπανδρέου, κάτοικο Αθηνών, οδός Ιπποκράτους αρ. 22.

8. Τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Βουλευτή και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, κάτοικο Καλλιθέας, Λεωφόρος Συγγρού αρ. 340.

9. Τον Πρόεδρο του Κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά κάτοικο Καλλιθέας, Λεωφόρος Συγγρού αρ. 340.

10. Τον Πρόεδρο του Κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, κάτοικο Αθηνών, οδός Καλλιρρόης 52, 11745 Αθήνα 7.

11. Τους υπολοίπους πλην των ανωτέρω υπό 3, 4, 5, 6 και 7, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

12. Τους υπολοίπους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, πλην των 8 και 9, υπό  μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

13. Τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, πέραν του Προέδρου αυτού, μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

14. Τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

15. Τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

16. Τους Ανεξάρτητους Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων μέσω του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου.

17. Τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μέσω της Προέδρου του Θεοδώρας Μπακογιάννη - Μητσοτάκη.

18. Τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, μέσω του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Shultz, κατοίκου Στρασβούργου Γαλλίας, Κτίριο Louise Weiss.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_4015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters