Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκαν από την Ασφάλεια τα πρώην πρωτοπαλίκαρα του UCK που χτυπούσαν μεγάλα κοσμηματοπωλεία

Πρώην πρωτοπαλίκαρα του UCK χτυπούσαν μεγάλα κοσμηματοπωλεία, με λεία που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για μέλη της διεθνούς σπείρας "ροζ πάνθηρες". Μέλη αυτής της συμμορίας είναι οι συλληφθέντες, το πρωί της Πέμπτης, στην Ηλιούπολη, μετά από ληστεία που διέπραξαν σε κοσμηματοπωλείο. Κατηγρούνται για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες στην Ελλάδα αλλά και σε δεκάδες άλλες χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αίας αλλά και χωρών της Λατινικής Αμερικής. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μετά τις διαρρήξεις τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλεία στην Ηλιούπολη και τον Πειραιά. Η Σπείρα είχε πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, καθώς και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Πρόκειται για κλοπές που έγιναν με ιδιαίτερο τρόπο μεθόδου και δράσης σε κοσμηματοπωλεία και επώνυμα καταστήματα ένδυσης, γνωστής εταιρείας εμπορίας χειροποίητων χαλιών, οπτικών, κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. Επίσης προέβαιναν σε κλοπές αυτοκινήτων συγκεκριμένων μαρκών, καθώς και μοτοσικλετών που χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο τρόπος δράσης της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα προσεχτικός και μεθοδικός. Τα μέλη της έκλεβαν αυτοκίνητα, κυρίως μάρκας AUDI 80 και VW TRANSPORTER , με τα οποία μετέβαιναν πολύ νωρίς το πρωί έξω από καταστήματα που είχαν στοχοποιήσει και έμπαιναν σε αυτά, είτε τραβώντας με ιμάντες που είχαν δέσει στα κλεμμένα αυτοκίνητα τα ρολά ασφαλείας, είτε προσκρούοντας με τα κλεμμένα αυτοκίνητα στις τζαμαρίες των καταστημάτων. Για τη διαφυγή τους χρησιμοποιούσαν κλεμμένες δίκυκλες μοτοσικλέτες που εγκατέλειπαν σε διάφορα σημεία.
Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν 116 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων που διέπραξαν οι τέσσερις συλληφθέντες μαζί με ακόμη 12 συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται.
Οι κλοπές των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών, καθώς και οι διαρρήξεις των καταστημάτων αφορούν σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Μικρή ποσότητα κοσμημάτων,
Ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 5 σφαίρες
Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Μικροποσότητα ινδικής κάνναβης
Διαρρηκτικά εργαλεία
Μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM
Κλεμμένα είδη ρουχισμού, κ.λπ.

Σε βάρος του 35χρονου συλληφθέντα έχει εκδοθεί από τις Γερμανικές Αρχές διεθνές ένταλμα σύλληψης για παρόμοια αδικήματα στη Γερμανία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (26-11-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό τις κλοπές.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/11/uck.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters