Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Eσοδα από το τέλος ακινήτων - Φόβοι για «φιάσκο»

Picture 0 for Πενιχρά τα έσοδα από το τέλος ακινήτων
Σε καθεστώς απόλυτης «παγωμάρας» έχουν μπει τα τελευταία 24ωρα οι φορολογικές αρχές στην Ελλάδα. Ο λόγος προφανής: η χώρα έχει μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, στον κρατικό μηχανισμό τίποτα ή σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί. Τα μηνύματα που φτάνουν από παντού στο υπουργείο Οικονομικών είναι αποκαλυπτικά.
Χαρακτηριστικότερο όλων όμως είναι αυτό το οποίο συμβαίνει με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ. Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη πηγή, μέχρι σήμερα, είναι πολύ κατώτερα των αναμενόμενων, γεγονός το οποίο προκαλεί μια διάχυτη νευρικότητα στα στελέχη της οδού Νίκης, τα οποία δεν μπορούν να σκεφτούν τρόπους για να εκβιάσουν καταστάσεις.
Ήδη, ό,τι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει και υπάρχει έντονη η εκτίμηση ότι ένα ακόμα στοίχημα κινδυνεύει να χαθεί δια παντός. Μόνο που μαζί θα χαθούν και τα έσοδα που αναμένονταν απ' αυτή την πηγή και τα οποία πολύ δύσκολα προβλέπεται να αντικατασταθούν στο ορατό μέλλον.


forologikanea.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/e_1861.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters