Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά… ... έσπασες όλα τα ρεκόρ

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά… Οι επιδόσεις σας στην πολιτική χρεοκοπία είναι και θα παραμείνουν μοναδικές στην πολιτική ιστορία ολόκληρου του γαλαξία…

του Κ. Κυριακόπουλου

ΚΟΥΡΤΙΝΑ Νο1: Ο πρωτεργάτης της εθνικής παράδοσης, έχει βγει από το κάδρο, και ιντριγκάροντας από το παρασκήνιο διαπραγματεύεται με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του την ικανότητά και την αποφασιστικότητά τους να επιταχύνουν το σχέδιο της εθνικής παράδοσης, σύμφωνα με τη χορογραφία.
 
Αυτός παραμένει πρωταγωνιστής στους χειρισμούς Αντώνη…

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ: Οι νταβατζήδες κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους. Όντας πλέον πεπεισμένοι πως το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίζεται τις τύχες μας, αποτελείται από δουλοπρεπή γιουσουφάκια, δείχνουν αποφασισμένοι να τους πατήσουν στο σβέρκο χωρίς να τηρούν ούτε καν τα προσχήματα.

Κανείς δε τους αποστόμωσε… Κανείς δε τους έστειλε στο διάολο… Κανένας δε τους επεσήμανε ότι υπερέβησαν ήδη τα εσκαμμένα. Κανείς δεν τους έτριψε στη μούρη τον εκβιασμό για να σφίξουν και λίγο οι κώλοι..

Παραμένουν αδιαμφισβήτητα αφεντικά, και το πολιτικό σύστημα αποδεικνύεται ξεπεσμένο τσίρκο, άβουλο και ανίκανο να υπερασπιστεί στοιχειωδώς ακόμη και αυτή την αξιοπρέπειά του...

ΜΠΕΡΝΤΕΣ Νο3: Ο Αντώνης. Μετά τους πρώτους λεονταρισμούς, αποδεικνύει μια εκπληκτική ικανότητα να μεταλλάσσεται σε πουλερικό με σκυμμένο το κεφάλι.

Τα επικοινωνιακά κάστρα στα οποία επένδυσε υποκριτικές μεγαλοστομίες κατά το παρελθόν, καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο...

Οι «περήφανοι» όροι του αποσύρονται με ρυθμούς πολυβόλου. Και η μοναδική αγωνία της Νέας Δημοκρατίας πλέον, είναι να της επιτρέψουν οι νταβατζήδες να αξιοποιήσει οποιαδήποτε επικοινωνιακή λεπτομέρεια προκειμένου να χρυσώσει απέναντι στους εξοργισμένους οπαδούς της το χάπι της άτακτης πολιτικής υποχώρησης.
 
Δυστυχώς κανένας δεν εξήγησε στον Αντώνη ότι το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος. Κι αυτός βιάστηκε να πάρει την κατηφόρα.
 
Το αποτέλεσμα είναι να καταντήσει σούργελο ακόμη και στην κριτική του Καρατζαφερικού εξαπτέρυγου. Ξεπεσμός…

ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ: Θα είναι τα πολιτικά πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας που θα συμμετέχουν στο πολιτικό έκτρωμα, μετά την απόφαση της ηγεσίας της να παραδώσει τα πάντα στο επίμονο αίτημα των δυναστών, για υπογραφές ατίμωσης στα συμβόλαια της υποταγής.

Το τίμημα της υποκρισίας παιδιά δεν έχει ποτέ καλό τέλος.

Οι νταβατζήδες αποθρασύνθηκαν και το δίλημμα είναι σαφές: «Όποιος δεν έχει τα ούμπαλα να τους στείλει στο διάολο, είναι καταδικασμένος να καταντήσει φτηνή και ανασφάλιστη Φιλιππινέζα στη δούλεψή τους».

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Ο υπό απόσυρση αχυράνθρωπος, φροντίζει να απενοχοποιηθεί μετά το ατιμωτικό του τέλος. Μαζί επιχειρεί να εξασφαλίσει απενοχοποίηση και ολόκληρος ο θίασος της ντροπής…

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός υπέγραψε τη θανατική του καταδίκη πριν προλάβει καλά καλά να φτάσει στη βρύση της εξουσίας.

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά…

Οι επιδόσεις σας στην πολιτική χρεοκοπία είναι και θα παραμείνουν μοναδικές στην πολιτική ιστορία ολόκληρου του γαλαξία…

http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_2079.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_4977.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters