Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ήττα Ψυχάρη- Αλαφούζου

Δεν ευοδώθηκαν οι άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες των μεγαλοεκδοτών, εφοπλιστών και μεγαλοκατασκευαστών να «διορίσουν» πρωθυπουργό. Την ευκαιρία που χρόνια τώρα περίμεναν τους την έδωσε ο ανεκδιήγητος Παπανδρέου με την πολιτική του και το…
δημοψήφισμα. Αμ΄ έπος, αμ΄έργον, έβαλαν μπροστά το βαρύ πυροβολικό τους στα ΜΜΕ και άρχισαν να πουσάρουν τους εκλεκτούς τους. Στο συγκρότημα Αλαφούζου ήταν καθαροί και χωρίς αστερίσκους: Παπαδήμος και ξερό ψωμί! Σε αντίθεση με τον Αλαφούζο ο Ψυχάρης προσπάθησε να παίξει το δικό του παιχνίδι πατώντας – παλιά του τέχνη κόσκινο – σε δύο βάρκες: πρώτη επιλογή ο Παπαδήμος, αλλά δεν τους χάλαγε κι ο Ρουμελιώτης του ΔΝΤ.
Κι εκεί που νόμιζαν πως όλα έχουν τακτοποιηθεί το σχέδιο τους κατέρρευσε! Κάτι η σθεναρή αντίσταση του Βενιζέλου, κάτι η άρνηση Σαμαρά να δώσει το Οκ στον εκπρόσωπο των τραπεζιτών, ε, δεν ήθελε και πολύ να ματαιωθούν τα σχέδια των μεγαλοεκδοτών.
Στο ερώτημα αν τους χαλάει η επιλογή του νέου πρωθυπουργού που απ΄ ότι φαίνεται είναι εκτός της σφαίρας επιρροής του, η απάντηση είναι Ναι!
Κι αυτό γιατί η χώρα σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογές, ενώ τα όνειρα των μεγαλοεκδοτών ήταν η νέα κυβέρνηση να είναι μακράς πνοής. Να συγκυβερνήσουν δηλαδή για πολλά χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…

http://www.kentrinews.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5450.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters