Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Εισβολή» Τούρκων επιχειρηματιών στην Ελλάδα λόγω… κρίσης

«Εισβολή» Τούρκων επιχειρηματιών στην Ελλάδα λόγω… κρίσης βρίσκεται σε εξέλιξη! Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και επίσημο τουρκικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη για να διευκολύνει Ελληνες και Τούρκους που ψάχνουν ευκαιρίες μέσα στην κρίση. Η τουρκική εφημερίδα Haberturk στο ένθετό της με τον τίτλο «Θα ετοιμάσει...
σχέδιο 1 δις δολαρίων στην καρδιά της κρίσης» γράφει ότι ενώ οι.... Ελληνες έκαναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, σε γραφείο σε απόσταση 300 μέτρων από την πλατεία τουρκικές και ελληνικές εταιρείες είχαν καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών για επενδύσεις. Μια από αυτές τις εταιρείες – γράφει - είναι η κατασκευαστική εταιρεία του κ. Γιασάρ Αστσίογλου . Η εν λόγω εταιρεία σχεδιάζει να αγοράσει έκταση 180 στρεμμάτων και να αναπτύξει σχέδιο 1 δις δολ.. Ο κ. Γιασάρ Αστσίογλου είπε στην εφημερίδα οτι « Οι Ελληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι επικρατεί οικονομική κρίση στην χώρα. Κάθε βράδυ γεμίζουν τα κέντρα διασκέδασης και η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι πρωίας. Στους δρόμους βλέπετε αμέσως να συγκεντρώνονται λόγω της οικονομικής κατάστασης χιλιάδες άτομα για διαμαρτυρία. Η οικονομική κρίση θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο, αλλά βέβαια αυτό δεν θα πάει συνέχεια έτσι και η χώρα θα συνέλθει» . Το γραφείο Εμπορίου της Τουρκίας που άρχισε να λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη πριν δύο μήνες υπαγόμενο στο Υπουργείο Οικονομικών έχει γίνει η διεύθυνση των ελληνικών εταιρειών οι οποίες σταμάτησαν να λειτουργούν ή έχουν θέσει σε εκκρεμότητα τα σχέδια τους . Ο Σύμβουλος Εμπορίου κ. Κεμάλ Σινάν Τουζούν είπε ότι κατά τους τελευταίους δύο μήνες 20 ελληνικές εταιρείες αποτάθηκαν στους ίδιους για τον τομέα των ακινήτων και ότι αναζητούν Τούρκους εταίρους.
http://www.prionokordela.gr/

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/blog-post_6584.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters