Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Με αυτόν τον "Πρωθυπουργό" τέρμα η Ανάσταση και τα Χριστούγεννα. Από αύριο θα έχουμε μόνον "Πεσάχ"......


Ο άνθρωπος που στήριξε (λόγω "θρησκευτικής συγγένειας";;;) με όλη του τη δύναμη τον Γιώργο Παπανδρέου, σε όλες τις δύσκολες εσωκομματικά και μη στιγμές του, που συμμετείχε στην απόφαση και υποστήριξε το περίφημο "Δημοψήφισμα" - το οποίο εν τη γενέσει του αποτελεί παρελθόν -... αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να "αποτελειώσει" τη χώρα και τον Ελληνικό Λαό; Με το κύρος, της εξαργύρωσης των "εκδουλεύσεών" του προς τον....
Ηγεμόνα και το σύστημα που υπηρετεί (ας μην ανοίξω το στόμα μου...), του "Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων"; Καλύτερα να βάλουμε πρωθυπουργό τον, έτερο "συμπαθούντα" των Ομπάμα - Σαρκοζί, Μπέντζαμιν Νετανιάχου... .


Ακόμα και φανατικά στελέχη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική του περιφέρεια τον βρίζουν και μας μεταφέρουν ιστορίες, για τον ίδιο και το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, που αν αληθεύουν πλήττουν βάναυσα το κύρος του Θεσμού του Προέδρου της Βουλής και θέτουν καίρια ερωτήματα για την επιλογή του κ. Παπανδρέου. Και ξέρετε ποια θα είναι η πρώτη νομοθετική ρύθμιση του κ. Πετσάλνικου ως πρωθυπουργού; Η ανακήρυξη της Ορθόδοξης Πίστης ως αιρέσεως του Ιουδαϊσμού !

Ξέρουν, άραγε, κάτι περισσότερο από εμάς οι βουλευτές και από τα δύο μεγάλα κόμματα που δεν τον θέλουν για πρωθυπουργό;

http://antartisgr.blogspot.com








 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters