Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Νέα Δημοκρατία θα διασπασθεί τους επόμενους μήνες. Μην αμφιβάλλετε καθόλου.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μετά την αναμενόμενη υπαναχώρηση του ΓΑΠ από το δημοψήφισμα της “εξόδου της Ελλάδας απο την ευρωζώνη”, ο Σαμαράς πέφτει συνέχεια απο γκάφα σε γκάφα, ενώ καθημερινά ξεχνάει όσα είπε την προηγούμενη. Εχει εντυπωσιάσει τους πάντες σε Ελλάδα και.....
εξωτερικό, στη προσπάθειά του να εκετελέσει μια διατεταγμένη υπηρεσία, που δεν είναι η σωτηρία της Ελλάδας αλλά η στήριξη των δανειστών και η υπογραφή των εγγυήσεων της δανειακής σύμβασης.

Είναι δεδομένο, ότι η χώρα έτσι ή αλλοιώς θα χρεοκοπήσει, διότι οι Ελληνες τον ζυγό δεν τον αντέχουν και διότι τα μέτρα που θα τους επιβληθούν λόγω μη τήρησης του προυπολογισμού στη συνέχεια του 2012 θα προκαλέσουν έκρηξη της ύφεσης, μείωση της ανύπαρκτης παραγωγής αλλά και της κυκλοφορίας του χρήματος.

Για το λόγο συτό και για να μη χαθούν οι εγγυήσεις, που θα πρέπει να δοθούν για να πάρει η χώρα τα δάνεια, θεωρώ κάτι περισσότερο απο ανοησία την υπογραφή την δανειοδοτικής σύμβασης και του σχετικού μνημονίου από τη συγκυβέρνηση με στόχο τη “κηδεία” της χώρας.

Τέτοιες αποφάσεις δεν μπορεί να λαμβάνονται απουσία δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν νσ επιβάλλεται εκ των έξω πότε θα γίνουν εκλογές όπως και το κυβερνητικό σχήμα της συγκυβέρνησης, που αναμένεται να αποτελείται απο ανθρώπους μυστικών Λεσχών και μεγάλων οικονομικών οργανισμών κατηγορουμένων πολλάκις για συμμετοχή και οργάνωση σχεδίων οικονομικών δολοφόνων.

Η Ευρωπαική ολοκλήρωση δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει σωστά βασιζόμενη στον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξίας και διαμέσου του ελέγχου της κοινωνίας μέσω δανειακών συμβάσεων μεγάλης διάρκειας.

Η αμαρτωλή συγκυβέρνηση του ΓΑΠ και του ΣΑΜ, αν στη βουλή ψηφίσει τη δανειοδοτική σύμβαση, το μνημόνιο και τον εφαρμοστικό νόμο, στο μέλλον θα χρειαστεί να βρεί τρόπο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα π.χ. την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, το ξεπούλημα του κρατικού πλούτου, την αποδοχή του Αγγλικού αντί για το Ελληνικό Δίκαιο και πολλά άλλα που θα φανερωθούν στη συνέχεια, όταν δημοσιευτούν οι λεπτομέρειες της δανειακής σύμβασης.

Στην περίοδο των επόμενων 6 μηνών είναι λογικό να δούμε διάσπαση της Ν.Δ.

Το ότι ο ΣΑΜ δεν το “διακρίνει” με όσα κάνει τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι επικίνδυνο για τη κοινωνική γαλήνη της χώρας αλλά όχι μη αναμενόμενο ή αδικαιολόγητο. Ο Σαμαράς έδωσε το στίγμα της κυβερνησής του και τον λόγο που προέκυψε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πρίν ακόμη η συγκυβέρνηση πιάσει τις καρέκλες της. Επονται τα χειρότερα.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4686.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters