Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ένοχη η σιωπή Σημίτη - Παπαδήμου στη βαριά κατηγορία του Σαρκοζί - Ότι η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία. Σ,σ,σ,σ όταν τρώνε, ΔΕΝ μιλάνε! (Λαϊκή ρήση)

Μέσα στη θύελλα που προκάλεσε η φούσκα του Παπανδρέου (δημοψήφισμα) πέρασε στα ψιλά η βαρύτατη δημόσια κατηγορία του Προέδρου της Γαλλίας κ. Σαρκοζί ότι ήταν λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ (ευρώ) γιατί έγινε με πλαστά στοιχεία.
Η κατηγορία έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Τον κ. Σημίτη, που ήταν τότε πρωθυπουργός, και τον τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Λουκά Παπαδήμο. Που σε αγαστή συνεργασία μαγείρεψαν τα στοιχεία, με κορυφαίο παράπτωμα (για να μην πούμε έγκλημα...).. το κρυφό swap της Goldman Sachs, αξίας 2,5 δισ. ευρώ (το οποίο πληρώσαμε 5 δισ. ευρώ), για να καλυφθεί το έλλειμμα, εξαπατώντας την ΕΕ.
Μπρος σ' αυτήν τη συγκεκριμένη καταγγελία του γάλλου Προέδρου ο κ. Σημίτης δεν είχε την ευθιξία να βγει και να απαντήσει, να πει ότι δεν είναι έτσι, δίνοντας και τις αποδείξεις ότι η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ με το σπαθί της. Μιλιά και από τον σοβαρό κ. Παπαδήμο.
Η εξήγηση της σιωπής του κ. Σημίτη (που φαίνεται ότι αντιγράφει την τακτική της στρουθοκαμήλου, για να θυμηθούμε τον τίτλο του άρθρου του στην «Καθημερινή»), αλλά και του κ. Παπαδήμου, μία και μόνη: Ομολογία ενοχής. Ότι ο Σαρκοζί έχει δίκιο.
Είπε την καθαρή αλήθεια.
Αν δεν είναι έτσι, ιδού η Ρόδος και για τους δύο ενόχους. Που είναι υπεύθυνοι και για το κρυφό swap που χρυσοπληρώσαμε... Και εδώ ίσως έχει αρμοδιότητα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου...
ΠΗΓΗ : www.paron.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_8023.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters