Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ…

Τότε θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους συνειδητοποιώντας το βάραθρο στο οποίο θα έχει συρθεί σταδιακά η Νέα Δημοκρατία.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι αποπροσανατολισμός να επιχειρείται η επικοινωνιακή ομαδοποίηση της κοινωνίας σε εκείνους που ανέχονται και σε κείνους που μαχητικά αρνούνται την υπογραφή όλων των «προθύμων» ως προαπαιτούμενο.
Είναι κενολογία να σπαταλιέται μελάνι για να καταδειχτεί πως η συμμορία των ισχυρών θέλει τους προσκυνημένους «ηγέτες» μας μονίμως σκυφτούς, απόλυτα ταπεινωμένους, πολιτικά υποταγμένους και με απαξιωμένο και το τελευταίο ίχνος της προσωπικής και πολιτικής τους αξιοπρέπειας.
Αυτό είναι αυτονόητο. Είναι η προδιαγεγραμμένη μοίρα, όλων εκείνων που τόλμησαν να ξεκινήσουν την πολιτική τους περατζάδα με εκπτώσεις σε ζητήματα αρχών και με πολιτικές παλινωδίες κάθε τύπου.
Είναι κωμικοτραγικό να αναπαράγει κανείς την πολιτική κουταμάρα τελευταίας κοπής, που επιχειρεί να εμφανίσει την επιμονή των νταβατζήδων ως έμμεση απόπειρα μιας ντε φάκτο επιβολής προαποφασισμένων που «θέλουν να οδηγήσουν σε ναυάγιο την κορυφαία πολιτική πρωτοβουλία» των συνεταίρων στη νεοκατοχική προσαρμογή.
Και ο λόγος είναι απλός…
Πιέζουν αυτόν που πιέζεται, και όχι εκείνον που έχει το πολιτικό και ψυχικό σθένος να αντισταθεί…
Σκαμπιλίζουν αυτόν που θα τους γυρίσει το μάγουλο, και όχι εκείνον που θα ανταποδώσει το σκαμπίλι με κλωτσιά χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη…
Ας αναρωτηθούμε…
ΠΡΩΤΟ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως στο μετεκλογικό σκηνικό οι συσχετισμοί θα έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά.
ΔΕΥΤΕΡΟ: Οι δημοσκοπήσεις επίσης δείχνουν, πως στο μετεκλογικό σκηνικό οι δυνάμεις της Αριστεράς θα βγουν μάλλον αισθητά ενισχυμένες, και δεν αποκλείεται η στάση τους να καθορίσει τόσο την πορεία των πολιτικών εξελίξεων συνολικά, όσο και πιο ιδιαίτερα την τύχη ολόκληρης της μνημονιακής πατσαβούρας.
ΤΡΙΤΟ: Γίνεται λοιπόν φανερό, πως τα επιτελεία των νταβατζήδων και της ξένης κατοχής, δεν μπορούν και δεν αγνοούν το ειδικό βάρος της Αριστεράς στο μετεκλογικό πολιτικό χάρτη.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επέτρεψαν στους εθνικά υπερήφανους, να κάνουν εκλογές πριν την αποδοχή του δανειακού εκτρώματος από την παρούσα Βουλή, διότι τρέμουν το «μαγικό αριθμό» των 180 «προθύμων».
ΤΕΤΑΡΤΟ: Τα επιτελεία των νταβατζήδων και της ξένης κατοχής ξέρουν καλά πως το πατσαβούριασμα της συμφωνίας της υποτέλειας, δεν είναι ζήτημα κυρίως νομικών και τεχνικών διαδικασιών, αλλά πολιτικής απόφασης και βούλησης αποκλειστικά και μόνο.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν πρώτα, γιατί η τσογλαναρία δεν επιμένει σε φραστικές και άλλες πιέσεις σε βάρος του Παπανδρέου για να αποσπάσει την ταπεινωτική υπογραφή???
Απάντηση: Γιατί απλούστατα ξέρει πως του έχει πάρει και τα σώβρακα.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν κατά δεύτερον, γιατί η τσογλαναρία δεν επιχειρεί να θέσει ως προαπαιτούμενο και την υπογραφή της Αριστεράς, όταν ξέρει πως στο μετεκλογικό σκηνικό θα έχει διαφορετικό έως καθοριστικό για τις εξελίξεις ειδικό βάρος???
Απάντηση: Γιατί απλούστατα ξέρει ότι θα φάει πόρτα και οι εκ του ασφαλούς τσαμπουκάδες δε ρισκάρουν να ταπεινωθούν.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν κατά τρίτον, γιατί η τσογλαναρία επιμένι να πιέζει τον Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για να «αποσπάσει» την υπογραφή της ντροπής???
Απάντηση: Γιατί ξέρει πως η ζωστήρα απασφαλίστηκε, και πως αυτά είναι τα τελευταία σώβρακα που της μένει να πάρει.
Θα ρισκάρουμε την πρόβλεψη…
1.Το αίτημα για την υπογραφή της ταπείνωσης θα αποσυρθεί…
2.Η απόσυρσή του θα επιχειρηθεί να εμφανιστεί επικοινωνιακά ως υπερήφανη και ασυμβίβαστη πολιτική στάση με τρόπο που θα στρογγυλέψει τις γωνίες…
Τότε θα είναι η στιγμή που θα αποκαλυφθεί περίτρανα, πως όλη αυτή η ιστορία ήταν ένας καλοστημένος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός, για να τραβήξει τα βλέμματα της κοινωνίας και να μη δει έγκαιρα πως την ώρα που επιμένουμε να συζητάμε για όλα αυτά, όχι μόνο τα σώβρακα αλλά το σύνολο της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας παραδίδεται με τρόπο ατιμωτικό κάτω από το τραπέζι.
Κυριακή κοντή γιορτή… Τίποτε δε μένει κρυφό κάτω από τον Ήλιο
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_6042.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters