Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Εθνικής Προδοσίας!

Το παιχνίδι με την κυβέρνηση 'εθνικής ενότητας', που μόνο εθνική τελικά δεν θα είναι...

Εδώ και δύο μέρες βρισκόμαστε στην μέση ενός απίστευτου πολιτικού παιχνιδιού μεταξύ των δύο πολιτικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ για την επίτευξη μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας απ'ότι φαίνεται μόνο εθνικής δεν θα είναι αλλά προδοτικής. Η δειλία των υπεύθυνων για την οικονομική και....
πολιτική καταστροφή της χώρας, οδηγεί σε μία σύμπραξη που μόνον εθνική δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μία σύμπραξη εγκληματικού χαρακτήρα, επικαλυμμένη από την ονοματοθεσία της περί 'εθνικής'.

Πριν φτάσουμε στο συμπέρασμα, ότι αυτή η κυβέρνηση εξυπηρετεί την προδοσία και όχι το έθνος πρέπει να ανασκοπήσουμε τις θέσεις των δύο κομμάτων, πάνω σε ζωτικής φύσεως σημεία της οικονομικής πολιτικής της χώρας. Της σημερινής οικονομικής πολιτικής μόνον, όχι της 'χθεσινής'.
Το Πασοκ, από τον πρώτο κι'όλας μήνα που ανέβηκε στην εξουσία έψαχνε λύσεις με 'συνέταιρο' το Διεθνές νομισματικό ταμείο, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα λιτότητας που γονάτισαν στην κυριολεξία τους Έλληνες. Ψήφισε ένα μνημόνιο το καλοκαίρι, που είχε ως αντίκτυπο την αύξηση των ισοπεδωτικών μέτρων και πριν μερικές μέρες ψήφισε τη δανειακή σύμβαση μαζί με το κούρεμα του χρέους. Όλα αυτά τα έκανε το Πασόκ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν η πρώτη κυβέρνηση που πήγε να αντιμετωπίσει το χρέος, οι προηγούμενες απλά το αγνοούσαν. Σίγουρα όμως τα μέτρα αυτά ήταν άδικα, η πολιτική καταστροφική και σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις που έκαναν διάφορα Υπουργεία ήταν το 'ποτήρι που απλά ξεχείλισε'.

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη ως αντιπολίτευση, όπως και κάθε αντιπολίτευση στην Ελλάδα που 'σέβεται' τον εαυτό της διαφωνεί με όλα όσα περνάει το κυβερνών κόμμα απλά και μόνο για να διαφωνήσει. Στην πραγματικότητα επειδή και τα δύο κόμματα είναι ίδια, το έχει αποδείξει η ιστορία άλλωστε, η διαφωνία αυτή από πλευράς αντιπολίτευσης καταντάει αν μη τι άλλο τραγελαφικιά ειδικά όταν χρειάζεται να πάρουν πίσω όλα αυτά που υποστήριζαν για χάριν 'της καρέκλας'.
Έτσι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία, η αντι-μνημονιακή Νέα Δημοκρατία, η αντι-συμβασιακή Νέα δημοκρατία, καλείται τώρα όλα αυτά να τα μαζέψει πίσω και να τα υποστηρίξει.

Η εθνική ενότητας κυβέρνηση αυτή που δεν έχει καμία νομιμότητα κυρίως από τον λαό, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε και για δημοκρατία εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Την μετάλλαξη αυτή ακριβώς του Σαμαρά. Να είναι ομαλή για να μην φανεί η μεγάλη κωλοτούμπα που έκανε πριν καλά καλά κάτσει στον θώκο. Γιατί αν για τον Γιωργάκη πέρασαν δύο χρόνια για να εκδιωχθεί κακήν κακώς, αν αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του Σαμαρά δεν θα κάτσει καν στην καρέκλα που τόσο πολύ λαχταρά.

Ο Σαμαράς λοιπόν όλα αυτά που 'ξόρκιζε' ως αντεθνικά, καταστροφικά τα υποστηρίζει λοιπόν μέσω αυτής της άτυπης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Μέσω αυτής της κυβέρνησης θα ψηφισθούν ακόμη πιο σκληρά μέτρα. Μέτρα τα οποία θα έχουν τις 'ευλογίες' Πασόκ και ΝΔ. Είναι βέβαιο πως ο επόμενος πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς που η μέχρι τώρα επιτυχία του ήταν η Βίσση. Αυτό φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις αλλά και με τον αέρα που έχει τους τελευταίους μήνες ο Σαμαράς, αέρα πρωθυπουργού. Τον Φεβρουάριο αν δεν αλλάξει δραματικά η κατάσταση στην Ελλάδα έχουμε εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα μετά την μεγάλη πτώση του Πασόκ, κυβέρνηση θα σχηματίσει η ΝΔ.
Δεν θα είναι καθόλου καλύτερα από το Πασόκ, μάλλον θα είναι χειρότερα από κάθε άποψη και όπως τώρα θεωρούμε 'αγιόπαιδο' τον Καραμάν Αλή σε σύγκριση με τον ΓΑΠ, σε δύο χρόνια από τώρα με κυβέρνηση τον Σαμαρά θα κάνουμε εικόνισμα τον ΓΑΠ. Η εθνική προδοσία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Θα είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί τώρα γνωρίζουμε όλοι τις συνέπειες αυτής της πολιτικής από το Πασόκ, μία πολιτική που η Νέα Δημοκρατία καταδίκαζε με κάθε μέσο και σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν. Τώρα την ίδια ακριβώς πολιτική θα την ακολουθήσει. Τα μέτρα που θα υπογραφούν με την προσωρινή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν θα είναι προσωρινά, αλλά μόνιμα. Μόνιμα μέχρις ότου ορίζει η σύμβαση άρα εκ των δεδομένων θα τα ακολουθήσει και η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά επειδή η ευθυνοφοβία είναι το βασικό χαρακτηριστικό των πολιτικών στην Ελλάδα, ο Σαμαράς τότε θα ρίξει ευθύνες στο Πασόκ και στην προσωρινή κυβέρνηση την οποία και αυτός υπογράφει τώρα. Οι διαπραγματεύσεις που κάποτε φώναζαν φαίνεται πως ποτέ δεν θα γίνουν. Μπροστά στην Μέρκελ τρέμουν και τα ντουβάρια στην Βουλή.

Επιπρόσθετα ήταν ένα τέλειο επικοινωνιακό κολπάκι από τον Παπανδρέου, ο οποίος κατάλαβε ότι η καυτή πατάτα δεν κρύωνε και θα μετατρεπόταν σε ωρολογιακή βόμβα και την πέταξε προς 'δεξιά' μεριά. Ξεχάσαμε ως δια μαγείας ποιοι μας έφεραν εδώ και ασχολούμαστε εδώ και 2 μέρες με το ποιος θα ηγεμονεύσει αυτή την κυβέρνηση. Θα είναι τεχνοκράτης; Θα είναι καθηγητής; Θα είναι πολιτικός; ...Κανείς δεν ξέρει, μάλλον κανείς κοινός θνητός δεν ξέρει, το 'πολιτικό πάνθεον' τα έχει όλα οργανωμένα.

Η οργάνωση αυτή ξεπερνάει κάθε αρρωστημένο μυαλό για εξουσία είναι όλα σχεδιασμένα με εγκληματική λεπτομέρεια. Σε μία δημο-κρατική κοινωνία, δηλαδή την κοινωνία που ο δήμος κρατεί(λαός) την εξουσία, δεν επιτρέπεται να κυριαρχείται από μή πληρεξούσιούς του. Η κρίση δεν είναι οικονομική μόνο, πρωτίστως είναι πολιτική και κοινωνική. Η αλλαγή λοιπόν που επιβάλλεται από όλους τους πολιτικούς και τους πολίτες, πρέπει να είναι απόρροια μίας πραγματικά δημοκρατικής αρχής, της εκλογής! Δεν νοείται σε κάθε περίπτωση κάτι διαφορετικό. Καμία εθνική ενότητα δεν είναι ικανή και δεν έχει την αρμοδιότητα να εκπροσωπήσει τον λαό, γιατί δεν εξελέγη ποτέ. Αλλά και εδώ υπάρχει η απάντηση, δεν ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν τον λαό, ποιος τον εκπροσωπούσε άλλωστε τόσα χρόνια; ...Ενδιαφέρονται μόνο για την εκπροσώπηση των Τραπεζών.

Ένα ακόμη λάθος που έκανε το Πασόκ, ήταν που 'ξύλωσε' τους πρώην αρχηγούς στον στρατό, φοβούμενη κάποιο πραξικόπημα. Τελικά το πραξικόπημα ήρθε από άλλου με την σύμπραξη του ίδιου αλλά και του αντίπαλου δέοντος, την Νέα Δημοκρατία.

http://petrovitsa.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_9818.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters