Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος: "Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα", άντε γειά, δεν πάμε καλάάάάά!

Βενιζέλος: "Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα"

«Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα», απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφους τι θα γίνει με τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση πλέον της μιας ώρας με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.
Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο αντιπρόεδρος επανέλαβε: «Εγώ πάω να κοιμηθώ γιατί πρέπει να επιβιώσω κιόλας…»...


Η συνεχιζόμενη κινητικότητα περί τον κ. Κακλαμάνη, έχει πυροδοτήσει έντονη σεναριολογία, η οποία ωστόσο «δεν αφορά το πρόσωπό του», όπως έλεγαν κάποιοι, υπονοώντας ότι οι φήμες που έφεραν να συζητείται το όνομά του ως ενδεχόμενη λύση, δεν ισχύουν.
Κάποιες εικασίες που γίνονται αφορούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τον ρόλο του σε περίπτωση δρομολόγησης εξελίξεων στο εσωτερικό της.

Πάντως είναι έντονο το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον κ. Βενιζέλο τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τον κάλεσε και συζήτησε μαζί του ο κ. Γ. Παπανδρέου, ενώ ακολούθως τον συνάντησε στο γραφείο του και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_2277.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters