Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Το τέλος Παπανδρέου και η έναρξη κατοχικής διοίκησης"

Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές, όπως...μετέδωσαν ανταποκριτές ξένων μέσων ενημέρωσης, κατέκλυσαν την περασμένη Τετάρτη το κέντρο της Αθήνας, στη μεγαλύτερη διαδήλωση για εργασιακά θέματα που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας. Εξέφρασαν την κατηγορηματική απόρριψη εκ μέρους τους της επαίσχυντης αντιλαϊκής και αντεθνικής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, σηματοδοτώντας έτσι το ουσιαστικό πολιτικό τέλος του πρωθυπουργού.


Είναι άγνωστο, όμως, πόσο θα διαρκέσει αυτή η φάση της κατάρρευσης και της σήψης της κυβέρνησης Παπανδρέου. «Δεν παραιτούμαι!» είναι η θέση του πρωθυπουργού, όπως διο χετεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου προς τους δημοσιογράφους.
Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι δεν αποφασίζει πια αυτός το πόσο θα παραμείνει στην εξουσία. Η εξέγερση εναντίον του κρατικού μηχανισμού και η επακολουθήσασα πλήρης παράλυση της κρατικής μηχανής έχουν θορυβήσει τα μέγιστα τους ηγετικούς κύκλους του ελληνικού κατεστημένου, καθώς επισφραγίστηκε από την κολοσσιαία απεργιακή συγκέντρωση του μισού εκατομμυρίου.
Το κατεστημένο προβληματίζεται αν πρέπει να αλλάξει από πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου – κάτι που, αν το αποφασίσει, θα υλοποιηθεί εν ριπή οφθαλμού.


«Η λύση στις κάλπες»
Ενδεικτικό των προβληματισμών αυτών ήταν το άρθρο του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη στο Βήμα της Κυριακής που πέρασε. «Η λύση στις κάλπες» ήταν ο εύγλωττος τίτλος του.
«Τις εκλογές τις βλέπουν ως αναγκαία λύση εκείνες οι δυνάμεις που ανοιχτά υποστηρίζουν ότι απαιτούνται πολιτικές πρωτοβουλίες που θα θεραπεύσουν την ορατή αγκύλωση της σημερινής κυβερνήσεως. Ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή προσφυγή στις κάλπες», υπογραμμίζει ο εκδότης του Βήματος.
Δεν υπάρχει, φυσικά, Έλληνας που να μην γνωρίζει ότι στις εκλογές θα συντριβεί σε πρωτοφανή βαθμό το ΠΑΣΟΚ – τόσο πολύ, που πάνω από... ογδόντα, ίσως και εκατό βουλευτές του θα χάσουν τις έδρες τους! Γι’ αυτό, άλλωστε, ακόμη και οι ελάχιστοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που όντως διαφωνούσαν με το άθλιο πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου, που βυθίζει την Ελλάδα στη φτώχεια και στη συμφορά, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και το υπερψήφισαν με χέρια και με πόδια, για να σώσουν προσωρινά το πολιτικό τομάρι τους! Μόνη η Λούκα Κατσέλη είχε το πολιτικό σθένος να πει ένα «όχι», έστω και μόνο στο άρθρο 37, που καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις. Όλοι οι άλλοι υπέκυψαν.


Τη λύση επιβάλλουν οι απεργοί
Παρά το συλλογικό αυτοεξευτελισμό τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα αποφύγουν το πολιτικό τους τέλος, που έρχεται πολύ σύντομα.
Δεν πάσχει, φυσικά, από πολιτικό κρετινισμό ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, για να αποδεχτεί τις γελοίες προτάσεις για «συγκυβέρνηση», κι έτσι να διασώσει πολιτικά τον Γιώργο Παπανδρέου, μετατρεπόμενος σε... «γιουσουφάκι» του.
Το γεγονός αυτό, όμως, συνδυαζόμενο με τις συνεχιζόμενες με αμείωτη ένταση απεργίες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, οι οποίες, συν τοις άλλοις, παραλύουν τον κρατικό μηχανισμό, θέτει το ελληνικό κατεστημένο ενώπιον ενός ζωτικής σημασίας διλήμματος: Να συνεχίσει να υποστηρίζει την κυβέρνηση Παπανδρέου με αντίτιμο την προϊούσα διάλυση και αποσύνθεση του κράτους ή να προωθήσει τη διενέργεια εκλογών και να επιχειρήσει μετεκλογικά να συγκροτήσει κυβέρνηση σωτηρίας του συστήματος, αλλά με τη ΝΔ πλέον και τον Α. Σαμαρά ως βάση και το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ ως «τσόντα», σε δευτερεύοντα ρόλο;
Το δυστύχημα για τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ότι η καθολική εξέγερση των δημοσίων υπαλλήλων εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της επιλογής της δεύτερης λύσης, αυτής των εκλογών.


Το σχέδιο κατά του ΚΚΕ
Οι εκλογές, όμως, θα φέρουν αναπότρεπτα και αύξηση –ίσως και θεαματική– της επιρροής και των ποσοστών όλων των συνιστωσών της Αριστεράς και πρωτίστως, βεβαίως, της ηγεμονικής δύναμής της, του ΚΚΕ, όσο κι αν η Αριστερά δεν κατόρθωσε να βάλει τη σφραγίδα της στις αντιδράσεις κατά της πολιτικής Παπανδρέου. Κάτι τέτοιο δεν το επιθυμούν, φυσικά, ούτε η κυβέρνηση αλλά ούτε και το κατεστημένο. Αυτή είναι η ουσιαστική αιτία του οργανωμένου σχεδίου κατά του ΚΚΕ, που εκδηλώθηκε με την επίθεση κουκουλοφόρων κατά του ΠΑΜΕ την περασμένη Πέμπτη. Η χρονική στιγμή της πραγματοποίησης της εφόδου κατά του ΠΑΜΕ δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ είχε πάρει τη σοβαρή για το κόμμα αυτό απόφαση να προβάλει τη γραμμή «Κάτω η κυβέρνηση Παπανδρέου». Εν συνεχεία, μετά την προώθηση της πολιτικής ανατροπής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ αποφάσισε την περικύκλωση της Βουλής και, μάλιστα, δεν υποχώρησε, παρά τις εκκλήσεις και τις πιέσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για να ακυρώσει την απόφαση περικύκλωσης. Τρίτον, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το ΚΚΕ κράτησε τους πάνω από εκατό χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στο μπλοκ του σε απόλυτη συνάφεια και επαφή με τις υπόλοιπες εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών την Τετάρτη.
Εντελώς «συμπτωματικά», λοιπόν, μόλις το ΚΚΕ υιοθέτησε γραμμή με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, έλαβε χώρα το πρωτοφανές γεγονός – να επιτεθούν, δηλαδή, κουκουλοφόροι εναντίον του ΠΑΜΕ, γνωρίζοντας ότι η περιφρούρησή του και θα αντιδρούσε και ήταν σε θέση να δώσει αποτελεσματικά τη μάχη.
Αυτό που επεδίωκαν οι οργανωτές του σχεδίου, προκειμένου να ωφεληθεί κατά το δυνατόν η κυβέρνηση Παπανδρέου, ήταν να προβληθεί η εικόνα ότι «οι αριστεροί δέρνονται μεταξύ τους», ανεξαρτήτως των πραγματικών γεγονότων. Σε αυτή τη γραμμή κινήθηκαν όλα τα κυβερνητικά φερέφωνα, εξάπτοντας ταυτόχρονα όλα τα ενδοαριστερά σύνδρομα αντιθέσεων. Το πέτυχαν, δυστυχώς.


Ραγδαία επιδείνωση
Εν τω μεταξύ, η ολέθρια πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Παπανδρέου εναντίον του ελληνικού λαού, υπερβαίνοντας ακόμη και τις πιο αντεργατικές απαιτήσεις της ΕΕ και του ΔΝΤ, βυθίζει ολοένα και βαθύτερα την Ελλάδα στο βούρκο της χρεοκοπίας. (Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό τι αποφάσισε η Γερμανία για την τύχη της χώρας μας, πόσο βαθύ «κούρεμα», δηλαδή, μας επέβαλε, με καταστροφικές συνέπειες για συντάξεις και μισθούς.)
Έκθεση της Κομισιόν αποκάλυψε ότι από 115% του ΑΕΠ που παρέλαβε το δημόσιο χρέος η κυβέρνηση Παπανδρέου στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2009, το εκτόξευσε, μέσα σε δύο μόλις χρόνια, στο... 163% (!) του ΑΕΠ και στο τέλος του 2012 θα το έχει εξακοντίσει στο 181% του ΑΕΠ. Αλλά, αν στο ποσό αυτό προστεθούν και τα ομόλογα που πρέπει να εκδώσει η Ελλάδα για εγγυήσεις, βάσει της «ιστορικής» και ήδη εκλιπούσας συμφωνίας της 21ης Ιουλίου, τότε του χρόνου το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, μετά τη «σωτηρία» της από το τρίδυμο Παπανδρέου - Ευρωπαϊκή Ένωση - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα φτάσει στο ασύλληπτο ύψος του... 200% του ΑΕΠ – στο 198,2% για την ακρίβεια! Μας οδήγησαν, δηλαδή, συνειδητά, βάσει σχεδίου, στη χρεοκοπία...


Έρχονται οι κατακτητές
Ο Γιώργος Παπανδρέου σύντομα θα εκδιωχθεί ταπεινωτικά από την εξουσία, ήδη, όμως, έχει επιτελέσει την αποστολή του, που συνίσταται στην παράδοση της Ελλάδας στη διοίκηση των κατοχικών δυνάμεων της ΕΕ και του ΔΝΤ, υπό την ηγεσία του Γερμανού γκαουλάιτερ (Σ.Σ.: διοικητές επί Χίτλερ των κατακτημένων από τους ναζί υπόδουλων χωρών) Χορστ Ράιχενμπαχ.
Όπως αποφασίστηκε από την κατοχική ομάδα διακυβέρνησης στις 13 Οκτώβρη και αποκαλύφθηκε την Κυριακή από το Έθνος, η Ελλάδα θα κυβερνάται από δω και πέρα από ένα τριπλό σχήμα διοίκησης, που διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρώτη, η Ομάδα Εποπτείας, εγκαταστημένη για λόγους ασφαλείας στις Βρυξέλλες, η οποία αποτελείται από εκατόν είκοσι εκπροσώπους της ΕΕ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και του ΟΟΣΑ, με μόλις δύο ή τρεις Έλληνες –μεταξύ αυτών, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργος Γληνός–, οι οποίοι και θα μεταφέρουν τις εντολές στην Αθήνα.
Δεύτερη, η Συντονιστική Ομάδα, αποτελούμενη από πέντε δέκα ξένους και εγκαταστημένη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα «συναποφασίζει» με τον πρωθυπουργό – δηλαδή, στην ουσία, θα του δίνει απευθείας εντολές.
Τρίτο όργανο κατοχικής διοίκησης, οι Ομάδες Επαφής – ογδόντα, δηλαδή, έμπιστοι του γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ, χωρισμένοι σε ομάδες πέντε έως έξι ατόμων ανά υπουργείο, οι οποίοι θα διοικούν το κάθε υπουργείο και θα ελέγχουν τον αντίστοιχο υπουργό, αν εκτελεί σωστά και γρήγορα τις εντολές τους. Αλίμονό μας, αν δεν αποτινάξουμε αυτό το ζυγό υποδούλωσης της πατρίδας μας. 

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Επίκαιρα" στις 26/10/11
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/11/blog-post_1296.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters