Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ! ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO


    Αυτό επιβεβαιώνεται και από στρατιωτικές πηγές. Υπάρχουν βέβαια και πληροφορίες ότι ο Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του και είναι νεκρός  το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από επίσημα χείλη...

Νωρίτερα, αξιωματικός του στρατού της μεταβατικής κυβέρνησης είχε δηλώσει στο Αλ Τζαζίρα ότι ο Καντάφι είχε εντοπιστεί και στη συνέχεια εγκλωβιστεί  σε συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν ζωντανός ή νεκρός. «Συνελήφθη. Είναι τραυματισμένος και στα δύο πόδια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο» ανεφερε ο ανώτερος αξιωματικός της μεταβατικής κυβέρνησης, Abdel Majid....
Έξαλλοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν στη Σύρτη με την είδηση.
Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Καντάφι  σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης.
Η είδηση αυτή έγινε γνωστή, μετά και την ανακοίνωση ότι τα στρατεύματα έλαβαν τον πλήρη έλεγχο της Σύρτης, γενέτειρας του συνταγματάρχη και τελευταίου μεγάλου θύλακα αντίστασης.
Από την πλευρά τους,  ΝΑΤΟ και ΗΠΑ  δεν έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Πάντως, στη Βεγκάζη  πούς κόσμος έχει ήδη ξεχυθεί στους δρόμους, γιορτάζοντας το γεγονός.
"Έπεσε" η Σύρτη γενέτειρα του Καντάφι
Η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης ανακοίνωσε σήμερα ότι καταλήφθηκαν από τους αντικαθεστωτικούς και οι τελευταίες θέσεις των δυνάμεων του Μουαμάρ Καντάφι, στη γενέτειρα πόλη του, Σύρτη.
"Η Σύρτη απελευθερώθηκε. Δεν υπάρχουν πια δυνάμεις του Καντάφι. Τώρα καταδιώκουμε τους μαχητές του που επιχειρούν να διαφύγουν" δήλωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο στρατηγός Γιουνούς αλ Αμπντάλι, επικεφαλής των επιχειρήσεων στο ανατολικό τμήμα της πόλης.
Η κατάληψη της Σύρτης επιβεβαιώθηκε και από έναν δεύτερο αξιωματικό των στρατιωτικών δυνάμεων του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου (NTC).
Ανταποκριτής του BBC στα περίχωρα της Σύρτης -περίπου 360 χλμ ανατολικά της λιβυκής πρωτεύουσας- δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει άμεσα την πτώση της πόλης, μεταδίδοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ συγκεχυμένη.
 
Ζαννέττος/Στυλιανού
http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/video_20.html#ixzz1bKQxBJhj
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/video_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters