Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

H Σαουδική Αραβία απελαύνει 30.000 Τούρκoυς υπηκόους

Aξιαματούχοι της  Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να απελάσουν 3.000.000 αλλοδαπούς που εργάζονται στη χώρα, περιλαμβανομένων και 30,000 Τούρκων πολιτών αναφέρει η Τουρκική Εφημερίδα Sabah. Η απόφαση ελήφθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος που εγκαινίασαν οι αρχές της χώρας και που σκοπό έχει την  την καταπολέμηση της ανεργίας η οποία τον Ιούνιο του 2011 έφθασε  στο10,8 %..
Στόχος του προγράμματος είναι είναι η καταπολέμηση της ανεργίας μέσω  της αύξησης του αριθμού των Σαουδαράβων που καταλαμβάνουν θέσεις εργασίας.Ο πληθυσμός της Σαουδικής Αραβίας είναι 18,7 εκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των 8.420.000 αλλοδαπών.Μερικές από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες έχουν ήδη εκφράσει την ανησυχία τους για το ζήτημα αυτό  υποστηρίζοντας ότι οι ντόπιοι δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι και ικανοί να εργάζονται όπως οι Τούρκοι που απασχολούνται  σε αυτές τις εταιρείες.
 
 http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/10/h-30000-o.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters