Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ !ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΑΤΡΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ,ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΎΒΡΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ,ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Η ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.


Στα πλαίσια των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων που προωθεί η κυβέρνηση, καταργήθηκε το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας που στεγάζεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Το Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων (ΕΚΑΣΚΑΠ) αντιμετώπιζε παιδιά με σοβαρές καρδιοπάθειες και μετά την κατάργηση της κλινικής, 
τα τρία παιδιά που νοσηλεύονταν στην Καρδιοχειρουργική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκαν «εκ των ενόντων» σε άλλες μονάδες.
Πριν τη λειτουργία του ΕΚΑΣΚΑΠ - τη δεκαετία του 1980 - τα παιδιά με τις συγγενείς καρδιοπάθειες στέλνονταν στο εξωτερικό. Ωστόσο, και η λειτουργία του ΕΚΑΣΚΑΠ - καθώς ήταν πάντα υποστελεχωμένο σε προσωπικό - δεν μπόρεσε να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες για σοβαρές επεμβάσεις στα παιδιά.
Με βάση τις τελευταίες αποφάσεις της Διοίκησης του «Αγία Σοφία» η παιδοκαρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) συγχωνεύεται με τη γενική ΜΕΘ. Ετσι τα τρία παιδιά που νοσηλεύονταν σε αυτή μεταφέρθηκαν ένα στη γενική ΜΕΘ, ένα στη μονάδα Νεογνών στο «Αγλαΐα Κυριακού» - στα πλαίσια της συλλειτουργίας των παδιατρικών νοσοκομείων - και ένα σε καρδιολογική κλινική.
Στο σχέδιο συγχώνευσης της Διοίκησης του «Αγία Σοφία» προβλέπεται η λειτουργική διασύνδεση της συγχωνευμένης μονάδας με το «Ωνάσειο» Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και λειτουργεί με βάση τις αρχές της «ελευθέρας οικονομίας».

Δηλαδή, προβλέπεται προώθηση των παιδιών με προσαυξημένες - σε σχέση με τώρα - πληρωμές προς το ΩΚΚ. Επιπλέον αυτά τα παιδιά με τα επιβαρυμένα δεδομένα της υγείας, τα διεκδικεί ως πελάτες και ο ιδιωτικός τομέας Υγείας, στα πλαίσια της εξίσωσής του με το δημόσιο τομέα, όπως έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση.
Πέτρος Κατσάκος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2011
 
http://seisaxthia.blogspot.com/2011/10/blog-post_8950.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters