Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ''Ελληνο-Ορόδοξοι'' Χριστιανοί ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον Τουρκο-Μωαμεθανισμό στην Ελλάδα.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ''ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΕΡΓΑΛΕΙΟ'' ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ 400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕZELΟ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ EZEL ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟ-ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ.....

 ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟ-ΡΩΜΗΟΙ


Ακολουθεί διδακτικό βίντεο από την εκπομπή του προέδρου των "Βετεράνων Κύπρου 1974", στις 11.15 το πρωΐ της Πέμπτης 8 Σεπτέμβρη 2011 στο κανάλι "Blue-Sky": Βγαίνει ξαφνικά στο τηλέφωνο μιά κυρία Αριάδνη από την Κυψέλη, και καταγγέλλει το εξής συνταρακτικό: Οι εκκλησίες τελειώνουν γρηγορώτερα τους εσπερινούς, διότι οι χριστιανές κυρίες θέλουν να προλάβουν να δούνε τα τούρκικα σήριαλ που προβάλλουν μετά μανίας ο "Αντέννα" (Του γνωστού Εβραίου Μίνωα Κυριακού) και ο "Άλφα"! (Των αγαπημενων μας Γερμανών που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να κοροιδέψουν την Ελλάδα μας χτυπώντας κυρίως στις αρχαιότητες μας, οι οποίες για μας δεν είναι απλως αρχαιότητες, ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ).
Αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα της Ορθοδοξίας: Έκανε τις Ελληνίδες τουρκόψυχες, να αισθάνονται περισσότερο φιλότουρκες παρά φιλοευρωπαίες. Είναι αυτό ακριβώς που έλεγε ο Τουρκόψυχος Πρωθυπουργός του Κ. Παλαιολόγου, Λουκάς Νοταράς: 
«Κρειτότερον εστίν ειδέναι εν μέση τη Πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινικήν».
Μιά ζωή προδότες της Πατρίδος οι Χριστιανοί...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters