Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΑΣΚ καταγγέλει την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!


Η Πανελλαδική Αντιπροσωπεία της ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων, το κορυφαίο συλλογικό όργανο της παράταξης, που αποτελείται από τα εκλεγμένα μέλη της στη Διοίκηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., από τους Προέδρους ή τους εκπροσώπους της παράταξης στις Ομοσπονδίες, ή στα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεδρίασε στην οδό Ιπποκράτους 22 και συζήτησε διεξοδικά την ολομέτωπη επίθεση της Κυβέρνησης και της Τρόικα κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο που κλιμακώθηκε το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Ηλία Μόσιαλου και του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Η ΠΑΣΚ – Δ.Υ. αποφάσισε ομόφωνα ότι καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Θεωρεί ότι αποτελούν τη θλιβερή συνέχεια παλαιότερων δηλώσεων του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, που κεντρικό στόχο έχουν τη μετατόπιση των κυβερνητικών ευθυνών στις πλάτες των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες της χώρας και αποπνέουν μια ακραία αυταρχική έως και αντιδημοκρατική νοοτροπία.

Η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικές του μνημονίου που έχουν σαρώσει δεκάδες χώρες ισοπεδώνοντας τους αντίστοιχους λαούς σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία σαράντα χρόνια, πολιτικές που υπηρετούν με πάθος τα συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη - και όχι μόνο – έχουν σαν κεντρικό στόχο τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα, την κατάργηση της υποχρέωσης του Κράτους να παρέχει κοινωνικά αγαθά και την τελική εκχώρηση του συγκεκριμένου τομέα στις ανεξέλεγκτες δυνάμεις των αγορών.

Στην επέλαση της βαρβαρότητας που βιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο ο λαός μας, τα συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη αντί να επιλέξουν το ρόλο του υπερασπιστή των δικαιωμάτων του, αποφάσισαν να επενδύσουν στο ρόλο του απολογητή της Τρόικα. Ας μην ξεχνούν όμως ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αντιπαρατάχθηκαν άοπλοι στις σιδερόφρακτες ορδές του Χίτλερ και ακύρωσαν τις πολιτικές του. Έχουν και νου και κρίση.

Είναι βέβαιο ότι η συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, η εργασιακή εφεδρεία και οι απολύσεις, η διάλυση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, η πρωτοφανής φορολογική λαίλαπα κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η αμφισβήτηση της μονιμότητας των εργαζομένων στο Δημόσιο, η παραποίηση των αποτελεσμάτων μιας απογραφής που η ίδια η Κυβέρνηση πραγματοποίησε, ενώ είναι βέβαιο ότι ο συνολικό αριθμός τους δεν υπερβαίνει τις 400.000, η σύνδεση των αμοιβών με τη με την απόδοση των εργαζομένων με ευνοιοκρατικά κριτήρια και η μετά από ολόκληρες δεκαετίες αναίρεση της συμμετοχής των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων που τους αφορούν, δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του.

Υπηρετούν πολιτικές στοχεύσεις που υπακούουν στο δόγμα του ΣΟΚ με στρατηγικό στόχο την πλήρη ανατροπή των ταξικών συσχετισμών της ελληνικής κοινωνίας.

Στις δραματικές συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά για τον ελληνικό λαό η παράταξή μας είναι αποφασισμένη να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα ανατρέψουμε τα σχέδια των αγορών αλλά και των ντόπιων υποστηρικτών τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚ-ΔΥ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΕΛΕΣ

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_4538.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters