Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Έχουν τρελαθεί τελείως;

Η κυβέρνηση, λένε οι τελευταίες πληροφορίες, σχεδιάζει να κατεβάσει το αφορολόγητο, από τις 8.000 που είναι σήμερα (και το κατέβασαν μόλις πριν από μερικούς μήνες, από τις 12.000 ευρώ), στις 4.000 ευρώ !!!
Αυτό σημαίνει ότι μισθωτοί των 800 ευρώ το μήνα, που δεν ήξεραν τι θα πεί "εφορία", θα πληρώσουν του χρόνου πάνω από 1.400 ευρώ (με την προκαταβολή επομένου έτους).
Βάλτε και το χαράτσι της ΔΕΗ, βάλτε όλα τα υπόλοιπα, η...
γενιά των 700 ευρώ, πρέπει να βρεί πάνω από 3.000  ευρώ μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή για να πληρώνει χαράτσια !
Παράλληλα ετοιμάζουν την εφαρμογή των αντικειμενικών κριτηρίων, έτσι ώστε ένας επαγγελματίας που φυτοζωεί, να δηλώσει ντε και καλά 10.000-20.000 ευρώ, για να πληρώσει κι αυτός 2.000-5.000 ευρώ φόρο, τη στιγμή που του κόβουν το ρεύμα και δεν έχει να πληρώσει τον ΟΑΕΕ του !
Ετοιμάζουν και 50.000 απολύσεις στο δημόσιο  άμεσα !
Έτσι, θα έχουμε πλεόνασμα στον προϋπολογισμό ! Μα έτσι, κυβερνάει κι η γιαγιά μου ρε αλμπάνηδες!
Αλλά είπαμε. Η κοινωνία είναι ακόμη ...βαθύτατα ΠΑΣΟΚ και της αξίζουν τέτοια μέτρα!
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_2443.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters