Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σιωνιστικά τα παπαγαλάκια της προπαγάνδας για επιστροφή στη δραχμή.

Με αφορμή την ανάρτηση  Απόλυτος και απολύτως σαφής ο Nouriel Roubini, που χαρακτηρίζει ως ληστεία εις βάρος της Ελλάδας το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. , με τις πληρωμένες μαλακίες του Σιωνιστή Νουριέλ Ρουμπίνι, στο ιστολόγιο του αγαπημένου μου ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ, του καρφίτσωσα το παρακάτω σχόλιο:
 
«Αγαπημένε Χάρρυ.
Πολέμησα την ένταξη και στην ΕΟΚ (ΕΕ) και στην ΟΝΕ και το ενιαίο της νόμισμα. Γιατί όλα αυτά, τα πληρώσαμε υπερτιμημένα σε εξωφρενικές τιμές.
Ενώ η είσοδος στην ΕΟΚ (ΕΕ) έγινε με τη καραμέλα, πως τάχα θα μπούμε και θα πουλάμε ελεύθερα σε μια ενιαία αγορά 500.000.000 κατοίκων, έγινε η πλήρης αποβιομηχάνιση και γίναμε οι «καλοί πελάτες» ενώ δεν παράγαμε και δεν πουλούσαμε στην ΕΕ, σχεδόν τίποτα, σε σύγκριση με ότι εισάγαμε από τους εβραιογερμανούς νταβαντζήδες.
Τώρα, πολεμώ με λύσσα την έξοδο από το ΕΥΡΩ, γιατί γίνεται με τους ίδιους αρνητικούς όρους, όπως με τις τμηματικές κάλπικες εισδοχές, σε αντίστροφη ροή και με τη καραμέλα «θα πάμε στη δραχμή και θα τη γαμάμε στην υποτίμηση για να γίνουμε ανταγωνιστικοί!!!». Ανταγωνιστικοί σε τί??? Στα φανελάκια, στα σώβρακα και στη σουλτανίνα??? Είναι γελοίο και γελοίοι.
Άσε τις μαλακίες που λένε τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των εβραϊκών χρηματιστηρίων, που εν χορώ λένε συνεχώς το ίδιο πράγμα, που οδηγεί σε καταδίκη, σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό της χώρας μας.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ. Εδώ τι να συγκρίνουμε (που δεν το λένε οι σοφοί της ΣΙΩΝ)??? Τα μακό που κόβονται και ράβονται στη Βουλγαρία και στα Σκόπια και στη Ρουμανία και οι φωστήρες που τη κοπάνισαν εκεί, πίστευαν ότι θα τα φέρνουν εδώ να τα πουλάνε ακριβά σε …άφραγκους???
Για να δεις αν είσαι ανταγωνιστικός, πρέπει να συγκρίνει ΤΑΝΚΣ με ΤΑΝΚΣ και όχι με σώβρακα. Πρέπει να συγκρίνεις ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ με ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, κλπ, κλπ.
Όμως Χάρρυ μου, η ελληνική βιομηχανία είναι είδος υπό εξαφάνιση, τι να συγκρίνουμε και που να γίνουμε ανταγωνιστικοί???
Γι’ αυτό Χάρρυ μου, εγώ ο πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, συνταξιούχος ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ οικονομολόγος, θεωρώ ως μία ακόμα απάτη σε βάρος μας τη μαλακία εξόδου από το Ευρώ… (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ).
Και τ’ άλλο, τ’ άκουσες Χάρρυ μου??? Τα ίδια Οβριά, λένε, πως αφού μας έγδαραν ήδη με υποτίμηση 50% της αμοιβής εργασίας, αφού θα φάμε άλλη μια βαρβάτη υποτίμηση σε μια ξεφτιλισμένη νέα δραχμή, τότε θα περιμένουμε το οτομοτρίς των 9.12′, σε 50 τέρμινα, για να ξαναμπούμε άνευ χρεών στα επόμενα ΕΥΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΝΈΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» – ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.–
======================
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ???
======================
Τις στατιστικές απάτες Χάρυ μου, που πλέον βγαίνουν επίσημα, τις έγραφε ο Μπαρμπανίκος αμέσως μόλις ανέλαβε ο απατεώνας Τζέφρις και Γκαγκάς και τα ξαναέγραψα πριν μερικούς μήνες, με το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Απάτης.
Γιατί απάτη είναι Χάρρυ μου, να αναλαμβάνεις (φουσκωμένο) Δημόσιο Χρέος 125.000.000.000€ και να κάνεις «ΣΧΕΔΙΟ» για να παραδώσεις το Δημόσιο Χρέος, στο τέλος του 2013 (ή 2015) στο εξωφρενικό ποσό των 530.000.000.000€!!!!
Η μίζα, όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά έχει θεριέψει. Δεν είναι ούτε οι τόκοι το πρόβλημα, αλλά οι λειτουργικές δαπάνες και οι μίζες σε προμηθευτές και εργολάβους. Έχουμε λειτουργικές δαπάνες (=αγορές προϊόντων και υπηρεσιών) που ξεπερνούν τα επίπεδα προετοιμασίας των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και μιλάμε για περικοπές μισθών και συντάξεων???
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΝΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΈΚΟΒΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ, ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ.

======================
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Χαζάκη σκάσε. Οικονομολογικώς ή είσαι ΒΛΑΞ, ή είσαι βαλτός, όταν υποστηρίζεις αυτό που επιζητούν με λύσσα οι σιωνιστές τραπεζίτες.
Εξ ου και το «Χαζάκης».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα: http://ideopigi.blogspot.com/2011/09/blog-post_6963.html#ixzz1YWcM8vdw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters