Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ανηθικοι Σοσια ληστες

Τελικα μετα και απο το τελευταιο συμβαν καταλαβαμε ολοι μας τι σοι ειναι ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι σοσιαληστες,ενα ματσο απο ανηθικα ανθρωπαρια τα οποια πιστευουν οτι η εφημερη εξουσια τους τους δινει το δικαιωμα να φερονται και να ενεργουν οπως θελουν και επιθυμουν.
Ειδαμε τους σοσιαληστες της Αφρικης,τον δικο μας ο οποιος με χιλιαδες ψεματα και αλαζονεια πηρε την εξουσια και συνεχιζει απτοητος να βασανιζει εναν λαο με τις αδικες πραξεις και αποφασεις του.

Ο ερεθισμενος διευθυντης του ΔΝΤ ειναι το κερασακι στην τουρτα,για αυτον ο απλος εργαζομενος ειναι μερος της ικανοποιησης του,θεωρει οτι ειναι υπερανω ολων και ενεργει οπως του ερθει και σε οποιον βρεθει μπροστα του,δυστυχως βρεθηκε σε λαθος μερος την λαθος ωρα.

Το αναλωσιμο υλικο που ηταν η μισθωτη καμαριερα του ξενοδοχειου που εμενε δεν ηταν το καταλληλο ατομο για να εκφρασει τις ανικανοποιητες επιθυμιες του,και φυσικα στην Αμερικη δεν κολωνουν στο ποιος εισαι διοτι αν συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα το πολυ πολυ να ειχαν κλεισει φυλακη την καμαριερα,μας εχει συμβει προσφατα κατι τετοιο και το ξερουμε.
Απορια μου ειναι γιατι δεν περιμενε να ερθει στην Ευρωπη,εκει ειχε ενα ραντεβου με την Μερκελ,πιο ευκολα θα του καθοταν αυτη.

Σοσιαληστες του κωλου,ανθρωποειδη του αισχους,αυτοι ειναι που θα πανε τον κοσμο ενα βημα πιο μπροστα?
Αντε ενας ενας να φευγουν,να αποκαλυπτονται και να τους ξεφορτωνομαστε.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_5382.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters