Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μάθημα Δημοκρατίας η σύλληψη του Στρος Καν και στην Ελληνική Αστυνομία που συγκαλύπτει τους αστυνομικούς που έλιωσαν τον 30χρονο Γ. Καυκά.







 


Υπόδειγμα λειτουργίας τόσο της αμερικανικής Δικαισύνης, όσο και της Αστυνομίας είναι η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σωστά παρατηρεί αναγνώστης του Nonews, πως εαν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ελάδα, θα είχαν συλλάβει τη καμαριέρα.

Εδώ στη διεφθαρμένη χώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι, πρώην υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί και πάσης φύσεως νταβατζήδες.

Όσο για τον Ντομινίκ που έφυγε τρέχοντας από το Sofitel αφήνοντας πίσω το κινητό του, η σύλληψή του, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε πολύ συγκεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούσαν ανοιχτή γραμμή μαζί του για να βγάζουν, μέσω ΔΝΤ, τη χολή τους στους εργαζόμενους, ζητώντας πιο αυστηρά μέτρα.
Αφήστε που ήταν και μια δικαίωση για τον πρωθυπουργό, (το πλήγμα στην αξιοπιστία του Ντομινίκ), μετά το γνωστό DVD που έπαιξε ο Λάκης.


Ο επικεφαλής του ΔΝΤ θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου αργότερα την Κυριακή, στο οποίο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, θα δηλώσει αθώος.

Ο Ντ.Στρος-Καν τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο JFK ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ευρώπη, έχοντας προγραμματίσει να συναντηθεί αργότερα την Κυριακή με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται ότι θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα έθετε υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία με τους Σοσιαλιστές το 2012.

Η 32χρονη υποστηρίζει πως, ενώ βρισκόταν στον όροφο της σουίτας που έμενε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο Γάλλος αξιωματούχος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, την βρήκε στο φουαγέ, την οδήγησε με τη βία στο υπνοδωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Μετά το υποτιθέμενο περιστατικό, ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στο αεροδρόμιο. Η αμερικανική αστυνομία τον συνέλαβε ενώ είχε ήδη επιβιβαστεί στην πτήση του προς το Παρίσι, μόλις δέκα λεπτά πριν την απογείωση, όπως αναφέρει το Reuters.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος αξιωματούχος βρίσκεται στο επίκεντρο «ροζ» κριτικής: Τον Οκτώβριο του 2008 είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη «λανθασμένη κρίση» του σε ερωτική σχέση με υφιστάμενή του οικονομολόγο στο ΔΝΤ.

Κατά την τότε εσωτερική έρευνα αποδείχτηκε πως στην υπόθεση εκείνη δεν είχε καταχραστεί τη θέση του ούτε είχε παρενοχλήσει την οικονομολόγο. Είχε απολογηθεί στους εργαζόμενους στο Ταμείο, τη γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, Πιρόσκα Νάγκι, πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Αφρικής του ΔΝΤ, καθώς και στη σύζυγό του, τη γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ.ελ στο Βερολίνο.

http://harryklynn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters