Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν πατριώτη πρωθυπουργό, όχι Εβραίο διαχειριστή!

Η φωτογραφία είναι προσφορά από πατριώτη!
Πριν την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Μέρκελ χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο της συζήτησης ή με ποιου πρωτοβουλία έγινε αυτή η επικοινωνία.
Πως μπορείτε και κουβεντιάζετε κύριε Παπανδρέου με τον εκτελεστή της ΕΛΛΑΔΟΣ με συνοπτικές διαδικασίες;;;
Πως κουβεντιάζετε και τή με τον....
μεγαλύτερο υπεύθυνο της καταστροφής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικονομίας;;; Πως κουβεντιάζετε με μια χώρα που έκανε το χειρότερο κερδοσκοπικό παιχνίδι, που είναι η μεγαλύτερη πηγή σκανδάλων σε βάρος της ΕΛΛΑΔΟΣ στην μεταπολεμική ιστορία;;; Πως κουβεντιάζετε και τή με έναν κοινό εκβιαστή της ΕΛΛΑΔΟΣ;;; Πως κουβεντιάζετε με μια χώρα που κατάκλεψε και ξέκανε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πληθυσμό και δεν έχει ζητήσει δημόσια συγνώμη τουλάχιστον με την συμπεριφορά της, ούτε έχει επιστρέψει τα κλεμμένα και κάνει τα πάντα να αφανίσει οικονομικά την ΕΛΛΑΔΑ;;; Πράγματι είναι πολύ περίεργες αυτές οι συχνές διαβουλεύσεις με ένα φανερό ποια εχθρό όπως η Γερμανία!!! Πράγματι είναι πολύ περίεργη η συμπεριφορά σας αλλά και η σιωπή της αντιπολίτευσης, ούτε ο Μεταξάς σαν δικτάτορας δεν τόλμησε να κάνει τέτοιες συζητήσεις κάτω από το τραπέζι και κρυφά από τον λαό του! Μπορείτε να συζητάτε στα πλαίσια της Ευρώπης στις Βρυξέλλες, όχι προσωπικά τηλεφωνήματα με εκβιαστές της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_41.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters