Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

World Oil News Center: “Ελλάδα και Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν για το φυσικό αέριο παρακάμπτοντας τη Τουρκία”

Σύμφωνα με το World Oil News Center (ΕΔΩ), η Ελλάδα υπόγραψε συμφωνία προμήθειας 0,7 δις κυβικών μέτρων φυσικού αερίου ανά έτος. Η συγκεκριμένη συμφωνία παρακάμπτει τη Τουρκία που από το 2008 μεσολαβούσε σαν μεσάζοντας. To Aζερμπαϊτζάν, φιλοδοξεί να εξελιχθεί (έχει τις δυνατότητες) σε σημαντικό προμηθευτή φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ενώ σκοπεύει και να διαφοροποιήσει τις..... ενεργειακές του πηγές προκειμένου να απεξαρτηθεί γενικότερα από τους μεσάζοντες, Τουρκία και Ρωσία. Οι δηλώσεις που έκανε ο Αζέρος Πρόεδρος είναι οι ακόλουθες:
«Το Αζερμπαϊτζάν ενδιαφέρεται να αυξήσει τις ποσότητες που προμηθεύει την Ελλάδα και θέλει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον τις δυνατότητες διαμετακόμισης αερίου μέσω της Ελλάδας. Η συμφωνία αυτή θα αποτελέσει σοβαρό κίνητρο για να συνεργαστεί το Αζερμπαϊτζάν και με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς το Αζερμπαϊτζάν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την ενεργειακή ασφάλεια στην Ευρώπη».

http://greeknation.blogspot.com/2011/04/world-oil-news-center.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters