Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο Πρόεδρος έσπευσε να προλάβει τα χειρότερα

Ο Κάρολος Παπούλιας ανήκει σε εκείνη την παλιά και εκλεκτή φουρνιά πολιτικών, που έχοντας ζήσει δύσκολες και πολωτικές καταστάσεις, γαλουχήθηκαν με προχωρημένη αντιληπτική ικανότητα των πραγμάτων, και διορατικότητα ως προς τις συνέπειες μικρών, καθημερινών περιστατικών.
Γνωρίζοντας τη δύναμη μιας φήμης, που......
λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντικρούσει κανείς, και να προλάβει… το κακό, από τη διασπορά της στην κοινωνία, στόμα με στόμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να προχωρήσουν στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης, για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία και σε πολιτικούς κύκλους, και τον εμφάνιζαν να έχει εκτός προγράμματος, κατεπείγουσα συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, άρτι αφιχθέντα από τη Βαρσοβία.

Με δεδομένο το ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό, λόγω και των όσων έλαβαν χώρα χθες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να υποχρεώνουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να πάρει πίσω το νομοσχέδιο που προωθούσε για τα «φρουτάκια», ο Κάρολος Παπούλιας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα διάψευσης. Αποκατέστησε την… ψυχραιμία, και δεν άφησε περιθώρια στη φήμη να πάρει… τερατώδεις διαστάσεις, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα μεσολαβούσε, μέχρι τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης των δημοσιογράφων, τη Δευτέρα.

http://www.statesmen.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_2932.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters