Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ανεξάρτητη δειγματοληψία για τους αεροψεκασμούς ( Chemtrails) των Άγγλων ζητούν στην Κύπρο


Λευκωσία: Τη χρηματοδότηση ανεξάρτητης δειγματοληψίας και χημικής ανάλυσης δείγματος των ουσιών που περιλαμβάνουν τα χημικά νέφη, ζήτησε σήμερα η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.
Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα γραφεία του Κινήματος, στην παρουσίαση του επιστημονικού συνεργάτη του Εθνικού Κέντρου Ερευνας Φυσικών Επιστημών, Νικόλαου Κατσαρού και του εκπρόσωπου της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς, Γιάννου Αλεξάνδρου, η κ. Παναγιώτου είπε ότι
''ζητούμε όπως η κυβέρνηση τηρήσει τη δέσμευση της απέναντι στους πολίτες και εξετάσει τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της Κύπρου και στο περιβάλλον από τους ψεκασμούς αεροσκαφών των αγγλικών Βάσεων σε συνδυασμό με το θέμα που αφορά τις πληροφορίες για την πειραματική λειτουργία του Ερευνητικού Προγράμματος Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας (HAARP) στις βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου και γενικότερα στον εναέριο χώρο της Κύπρου''.
Ανέφερε ότι ''το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails) οργάνωσαν παγκύπρια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το μεγάλο θέμα των ύποπτων χημικών νεφών και των υπερπτήσεων αεροσκαφών που αφήνουν στο περιβάλλον επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χημικές ουρές (chemtrails)''.
Η κ. Παναγιώτου είπε ότι στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική εκστρατεία συλλογής υπογραφών όπου ''οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός κινήματος διαμαρτυρίας κατά των ύποπτων αεροψεκασμών και να ζητήσουν την άμεση διερεύνηση των διαμαρτυριών από την κυβέρνηση''.

Πηγή: ΚΥΠΕ
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/04/chemtrails.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters