Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μήνυμα Παπανδρέου σε αντάρτες και διαφωνούντες μέσω… Πεταλωτή


«Ως δήλωση που προσφέρει τις χειρότερες δυνατές υπηρεσίες στην κυβέρνηση» χαρακτηρίζουν τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου, βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Πεταλωτής «άναψε φωτιές» νωρίτερα την Τρίτη, δηλώνοντας σε εκπομπή του ραδιοφώνου της ΝΕΤ, πως υπάρχει ενδεχόμενο να ζητηθεί η υπερψήφιση με 180 ψήφους του μεσοπρόθεσμου σχεδίου για την οικονομία.
Όμως γνωρίζοντες καλά καταστάσεις εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της κυβέρνησης, εκτιμούν πως η δήλωση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε να κάνει περισσότερο με το εσωτερικό του κόμματος και την πολυπόθητη «πειθαρχία» που επιζητά ο πρωθυπουργός, παρά με οτιδήποτε άλλο.
Πάντως οι ίδιες πηγές επεσήμαναν πως αυτό «δεν είναι καλό σημάδι» και δείχνει πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «στριμωγμένος στον τοίχο» φοβούμενος μαζική ανταρσία από βουλευτές και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο πρωθυπουργός βλέπει ξεκάθαρα πως η μέχρι τώρα ακολουθούμενη οικονομική πολιτική δεν έχει προσδώσει τα αναμενόμενα, η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών και το εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ «βράζει».
Μοναδικό του όπλο απέναντι σε όλο αυτό τον ορυμαγδό είναι οι προειδοποιήσεις για ενδεχόμενες εκλογές, ενδεχόμενο που προκαλεί πανικό στους πάντες-και ειδικά στους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ- που φοβούνται πως προσφυγή στις κάλπες αυτή την περίοδο σημαίνει και «εκλογικό θάνατο».
Είναι πασιφανές πως η δήλωση του Γ. Πεταλωτή εντάσσεται στη νέα επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, περί «μαντρώματος» ανταρτών και διαφωνούντων χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Επικοινωνιακή πολιτική για την οποία γράψαμε πρόσφατα.
Στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά: «Το νέο σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι: Σας αλλάξαμε και σας βουλιάξαμε»…

http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_5369.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters