Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;;

(Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον ΓΓ του ΟΗΕ, να "σταματήσει" ένα νέο στολίσκο, που σκοπεύει το Μάιο να πλεύσει προς τη Λωρίδα της Γάζας)

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε σήμερα τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν να σταματήσει έναν στολίσκο διεθνούς βοήθειας που σκοπεύει να "σπάσει" τον Μάιο, τον ισραηλινό αποκλεισμό στην Λωρίδα της Γάζας. Ο Μπ. Νετανιάχου που......
επικοινώνησε με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ανέφερε ότι ανάμεσα στους διοργανωτές του στολίσκου βρίσκονται "εξτρεμιστικά ισλαμιστικά στοιχεία, των οποίων στόχος είναι να προκαλέσουν σύγκρουση", σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του. Το ταξίδι του στολίσκου που θα ....αποτελείται από 15 πλοία και θα συμμετέχουν ακτιβιστές από 25 χώρες, στοχεύει να αποτίσει φόρο τιμής στους εννέα Τούρκους που έχασαν την ζωή τους στις 31 Μαΐου όταν Ισραηλινοί επιτέθηκαν σε διεθνή στολίσκο.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σημείωσε στον κ. Μπαν ότι οι Παλαιστίνιοι ισλαμιστές της Χαμάς προσπαθούν να περάσουν λαθραία όπλα μέσω της θάλασσας.
"Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που ελέγχεται από το Ιράν και πρόσφατα οι προσπάθειές της να εξοπλιστεί αποκαλύφθηκαν από τη δέσμευση του πλοίου Victoria" πρόσθεσε.
Στις 15 Μαρτίου οι αρχές του Ισραήλ ανακοίνωσαν ότι δέσμευσαν το πλοίο Victoria, το οποίο μετέφερε 50 τόνους όπλων που προορίζονταν για τρομοκρατικές οργανώσεις στην Γάζα.

http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters