Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Ο Καρχιμάκης αποκήρυξε... το facebook


Ο Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» χθες το πρωΐ
Απολογητικός εμφανίστηκε χθες ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με την αποκάλυψη της «Μ» ότι είναι μέλος του γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook!
Tο δημοσίευμα της «Μ» έγινε… ανάρπαστο από δημοσιογραφικά sites και blogs ανά την Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο Λασιθιώτης πολιτικός να χάσει τον....
ύπνο του.
Και πώς να μην τον χάσει, όταν ένα προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού, εμφανίζεται με τη φωτογραφία του (που παραπέμπει απευθείας στην προσωπική του ιστοσελίδα) στο συγκεκριμένο γκρουπ, που αναφέρει στο προφίλ του: «Δε θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη, ας αποκτήσουμε και τη φωνή. Η Κρήτη μπορεί!»
Ο κ. Καρχιμάκης που δεν ανταποκρίθηκε στα τηλέφωνα συνεργατών της Μ», που προηγήθηκαν του δημοσιεύματος. Χθες ήταν λαλίστατος λόγω και των διαστάσεων που είχε πάρει το θέμα και άφησε να εννοηθεί ότι το όλο θέμα αφορά σε λάθος ή παράλειψη του διαχειριστή του.
Είναι γεγονός πάντως ότι το πρώτο πράγμα που έκανε χθες το πρωί, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το θέμα, ήταν να δώσει εντολή σε συνεργάτη του, για άμεση διαγραφή από το συγκεκριμένο γκρουπ.
Τέτοιες ενέργειες και κινήσεις- τόνισε- όχι μόνο δεν τις επικροτώ, αλλά είμαι και απέναντι σε τέτοιες λογικές, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο νησί μας. Εχω- πρόσθεσε- 27.000 φίλους στο facebook και είναι λογικό να μην μπορώ ν’ αντιληφθώ όλα όσα γίνονται και αναρτώνται.

http://www.2810.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters