Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Καρχιμάκης αποκήρυξε... το facebook


Ο Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» χθες το πρωΐ
Απολογητικός εμφανίστηκε χθες ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με την αποκάλυψη της «Μ» ότι είναι μέλος του γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook!
Tο δημοσίευμα της «Μ» έγινε… ανάρπαστο από δημοσιογραφικά sites και blogs ανά την Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο Λασιθιώτης πολιτικός να χάσει τον....
ύπνο του.
Και πώς να μην τον χάσει, όταν ένα προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού, εμφανίζεται με τη φωτογραφία του (που παραπέμπει απευθείας στην προσωπική του ιστοσελίδα) στο συγκεκριμένο γκρουπ, που αναφέρει στο προφίλ του: «Δε θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη, ας αποκτήσουμε και τη φωνή. Η Κρήτη μπορεί!»
Ο κ. Καρχιμάκης που δεν ανταποκρίθηκε στα τηλέφωνα συνεργατών της Μ», που προηγήθηκαν του δημοσιεύματος. Χθες ήταν λαλίστατος λόγω και των διαστάσεων που είχε πάρει το θέμα και άφησε να εννοηθεί ότι το όλο θέμα αφορά σε λάθος ή παράλειψη του διαχειριστή του.
Είναι γεγονός πάντως ότι το πρώτο πράγμα που έκανε χθες το πρωί, οπότε και δημοσιοποιήθηκε το θέμα, ήταν να δώσει εντολή σε συνεργάτη του, για άμεση διαγραφή από το συγκεκριμένο γκρουπ.
Τέτοιες ενέργειες και κινήσεις- τόνισε- όχι μόνο δεν τις επικροτώ, αλλά είμαι και απέναντι σε τέτοιες λογικές, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο νησί μας. Εχω- πρόσθεσε- 27.000 φίλους στο facebook και είναι λογικό να μην μπορώ ν’ αντιληφθώ όλα όσα γίνονται και αναρτώνται.

http://www.2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters