Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου: Δεν θα απωλέσουμε τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Μήπως θα μπορούσε να μας αναφέρει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ποιά είναι τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας; Και αν δυσκολεύεται να τα θυμηθεί (επειδή είναι πολλά), μήπως θα μπορούσε να μας αναφέρει ποιά είναι τα μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας; Τέλος, μήπως θα μπορούσε να εξηγήσει ο κύριος Παπανδρέου γιατί δεν αναφέρει τη λέξη "εθνικά" στην...
πρότασή του; Μήπως, θα έπρεπε στην σημαία των ΗΠΑ να προστεθεί ακόμη ένα αστεράκι, αφού όλα δείχνουν πως γίναμε αποικία της "πατρίδας" του αμερικανοτραφούς και αμερικανοσκεπτόμενου Γιώργου Παπανδρέου;

Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στη Βουλή (11.02.2011).
Δείτε προσεκτικά τι είπε ο κ. Πρωθυπουργός...
”Όμως θέλω να ξέρετε, να το τονίσω και πάλι, δεν υπάρχει θέμα να απωλέσουμε τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας μας...“ 
Τι εννοεί ο κ. Παπανδρέου με την έννοια βασικά στοιχεία στοιχεία της κυριαρχίας μας;
Δηλαδή υπάρχουν και μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας;
Tι εννοεί εδώ ο ποιητής;
Ποιος είναι ο διαχωρισμός και η διαφορά ανάμεσα σε στα βασικά και μη βασικά στοιχεία της κυριαρχίας;
Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος στα θέματα κυριαρχίας… (κανείς όμως δεν μπορεί να μας εγγυηθεί πως στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου είναι δυνατόν να υπάρξει και αυτό)
Ή είσαι κυρίαρχη χώρα ή δεν είσαι.

Τα πράγματα είναι απλά και ειδικά,τέτοιου είδους θέματα δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας.





http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_9653.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters