Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

"Παραχωρούνται" Ελληνικά Πετρέλαια

Πανηγύρισε η προδοτική Κυβέρνηση την μείωση του επιτοκίου , παρόλο που δεσμευτήκαμε για την εκποίηση κρατικής περιουσίας στο δυσθεώρητο ύψος των 50 δις Ευρώ . Ο ΓΑΠ , επίσης βαυκαλίζεται ότι χάρη σε εκείνον δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την δημιουργία μηχανισμού στήριξης στην Ευρώπη για τα λεγόμενα αδύναμα κράτη που παρουσιάζουν ταμειακή δυσχέρεια .




Βέβαια , έχουν ξεχάσει το βασικότερο . Οι πρώτοι πελάτες του μηχανισμού αυτού θα είναι η υπερ
χρεωμένη Ελλάδα όπου το 2014 θα έχει ένα τεράστιο χρέος επί του ΑΕΠ ( ίσως και 150% ) , δεν θα είναι χαρακτηρισμένο ώς «βιώσιμο» και αυτό θα έχει ώς
αποτέλεσμα την ενεργοποίηση διαδικασιών που θα θυμίζουν την εκκαθάριση εταιρείας υπό πτώχευση .
Οι Γραικύλοι πολιτικάντιδες , χρησιμοποιούν βέβαια εξευγενισμένη ρητορική για να καλύψουν το χάος που πλησιάζει . Λένε «μηχανισμός στήριξης» και όχι χρεωκοπία , λένε «κούρεμα μισθών» και όχι αφαίμαξη του Ελληνικού λαού . Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση , δεν λένε ότι οι «δανειστές» μας θα έχουν πρόσβαση πλέον και με το νόμο στις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές ( πετρέλαιο , φυσικό αέριο ) κτλ .Εμείς , βυθισμένοι στην μίζερη πραγματικότητά μας , δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολυδιάστατα και να συνδυάσουμε τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο , σε σχέση με τη χρεωκοπία μας . Τα πράγματα είναι πολύ απλά . Στήνονται τα πιόνια γύρω απο τα νέα κοιτάσματα της μεσογείου , εμείς «λιβανοποιούμαστε» για να μην εξεγερθούμε και απαιτήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο πετρέλαιο και το αέριο και οι χώρες της Β. Αφρικής θα αποκτήσουν την πολυπόθητη «δημοκρατία» προκειμένου οι νέοι νεοταξίτες σεϊχηδες να επιτρέψουν σε πολυεθνικές εταιρείες να πάρουν τα πάντα . Φυσικά , η μικρή και αδύναμη Ελλάδα , δεν θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλο σε όλο αυτό το γεωπολιτικό παιχνίδι που εμπλέκει και την διαχείριση της ενέργειας για τα επόμενα 100 χρόνια . Δεν έχουμε αυταπάτες για κάτι τέτοιο . Αυτό όμως που απαιτούμε , στο πλαίσιο της λογικής , δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο μια καλύτερη πολιτική διαπραγμάτευσης απο τους Γραικύλους πολιτικούς . Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έπρεπε να χρεωκοπήσουμε , να γεμίσουμε μετανάστες , να γονατίσουμε δημογραφικά σε σημείο που να κινδυνεύουμε με εξαφάνιση . Μπορούσαμε κάλλιστα , αντί για παραπαίδια , να είμαστε συνέταιροι κατά το παράδειγμα της Κύπρου που και απο τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές έχει κέρδη , ίσως όχι 100% αλλά κάτι έστω σε σχέση με εμάς που θα «πατσίσουμε» λογιστικό χρέος . Βέβαια , είχαμε δημοκράτες πολιτικάντιδες και προδότες αριστεριστές δημοσιογράφους που τους ένοιαζε η κοιλάρα τους η τσέπη τους και όλες τους οι προσπάθειες αναλώθηκαν στο να αποκτήσουν βίλες στη Μύκονο και την Αράχωβα , γιότ , πολυτελείς κατοικίες και νέες όμορφες συζύγους γεμάτες νάζι , σκέρτσο και ακριβά γούστα .Τι να κάνουμε ! Αυτούς θέλαμε , αυτούς αξίζαμε , αυτούς έχουμε

Ανάρτηση Από τον/την Ευδαίμων στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_9579.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters