Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μην περιμένετε καλύτερες μέρες

Οι διαχειριστες μας το εχουν αποφασισει,αυτος ειναι τελικα ο δρομος που θελουν να ακολουθησουν,δεν υπαρχει λογος να μας ρωτησουν τους δωσαμε εν λευκω την εγκριση να κανουν οτι θελουν ακομη και αν αυτο οδηγησει την χωρα στην καταστροφη.
Η στηριξη των τραπεζων σε βαρος του λαου ειναι το μοντελο διακυβερνησης που τους ταιριαζει,αδιαφορουν τελειως για την οικονομικη κατασταση της χωρας και περικοπτουν απο παντου ενω το μονο τους ενδιαφερον επιδεικνυετε προς τις τραπεζες και την .....
ενισχυση τους για ακομη μια φορα με 30 δις ευρω.
Οι τραπεζες φυσικα τους διεμυνησαν οτι αυτα τα χρηματα δεν προκειται να πανε στην αναπτυξη της χωρας διοτι απο λαθη του δημοσιου εχουν περιελθει σε αδιεξοδο...αδιεξοδο με καθαρα κερδη 400 και 300 δις ευρω πρωτη φορα το βλεπω.

Την ιδια ωρα οι επιθεσεις κατα της εθνικης μας κυριαρχιας αντιμετωπιζονται τοσο χλιαρα που και οι ιδιοι που μας επιτιθενται απορουν για το ποσο ευκολα πλεον μπορουν να διεκδικουν εναεριο,θαλασσιο χωρο και να μας συμβουλευουν οτι το Καστελοριζο ανηκει στην Μεσογειο και οχι στο Αιγαιο.

Το αποτυχημενο πειραμα της Αργεντινης ακολουθειται κατα γραμμα και οι επιπτωσεις ειναι δυσκολο ακομη να φανουν αλλα ειναι δρομολογημενες,χανουν τον χρονο τους σε επικοινωνιακα τεχνασματα,σε ομιλιες απο εδω και απο εκει,σπαταλανε το δημοσιο χρημα σε ταξιδια ανευ ουσιας και αδιαφορωντας για την τεραστια ανεργια διοριζουν συμβουλους και γραμματεις και φαρισαιους με αδιαφανη κριτηρια.

Η προτροπη του διαχειριστη μας να ερθουν οι πολιτικοι μου μας εφεραν σε αυτο το σημειο πιο κοντα στον λαο θυμιζει αστειο με το οποιο κανενας πλεον δεν μπορει να γελασει,ολο το κρατος ειναι υπο διαλυση με νοσοκομεια που δεν εχουν τα φαρμακα ωστε να αντιμετωπισουν τις αναγκες των ασθενων,με ελλειψεις σε ανθρωπινο δυναμικο,απορω που και σε ποια υπηρεσια ειναι οι υπεραριθμοι υπαλληλοι για τους οποιους πληρωνουμε για να καθονται.

Με αυτην την πολιτικη να συνεχιζεται μην περιμενετε καλυτερες μερες,η αναδιαρθρωση λογικα θα ερθει αργα η γρηγορα,και παλι σε βαρος μας θα ειναι.

Πρεπει εμεις πλεον να καταλαβουμε οτι η τυχη της χωρας μας ειναι σε χερια ανθρωπων που δεν τους ενδιαφερει καθολου και εχουν στησει ενα τεραστιο εργοταξιο απο ψεματα και υποσχεσεις για επιστροφη στις αγορες η οποια μετατιθεται καθε φορα και πιο περα εως οτου να καταλαβουμε οτι αυτο δεν μπορει να συμβει.

Με τετοια μυαλα παλαιολιθικα,διχως οραμα και νεες ιδεες απλα εχουν γατζωθει στην εξουσια φοβουμενοι την αντιδραση του λαου και προσποιουνται οτι διαγαγουν επιτυχιες και νικες οταν οι ηττες ειναι συνεχομενες.

Αλοιμονο δεν θα καταφερουν τιποτα,και παλι τα ενοχικα τους συμπλεγματα θα τα ριξουν σε εμας.

Οπως ειπε και ο αντιπροεδρος σε ομιλια του με τον πρεσβη των ΗΠΑ.....ο Γιωργακης ειναι τιμιος αλλα δεν ειναι ηγετης.

Δηλαδη δεν ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαστε εμεις αυτην την στιγμη.

. http://harrytsopanos.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters