Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δύο μνηστήρες για την «Ελευθεροτυπία»

Αν δείτε δυο γιάπηδες ντυμένους με μο­ντέρνα στενά κοστούμια, στυλάτες βρε­τανικές καμπαρτίνες και κρατώντας κομ­ψούς δερμάτινους χαρτοφύλακες να μπαίνουν στα γραφεία της «Ελευθεροτυπίας», μην απο­ρήσετε. Διότι δύο στελέχη καριέρας της Grant Thornton (διεθνής ελεγκτική εταιρεία) έχουν εγκατασταθεί τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία της εφημερίδας κάνοντας φύλλο και φτερό όλα τα οικονομικά στοιχεία της.

Έχουν ζητήσει να περάσουν από το μικροσκόπιό τους όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της «Ελευθεροτυπίας», ελέγχοντας εξονυχιστικά όλα τα οικονομικά νταραβέρια που έχει η εφημερίδα, τα δάνεια που έχει λάβει και τα ποσά που χρωστά προς ...
εξόφληση αυτών, ακόμη και τις λίστες της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Το... σκανάρισμα που κάνουν οι γιάπηδες στα τεφτέρια της «Ελευθεροτυπίας» γίνεται, λένε οι πληροφορίες, για... την ακτινογράφηση της οικο­νομικής κατάστασης του φύλλου και αυτό διότι υπάρχει ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλή­ρους ή, σε άλλη περίπτωση, ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ιστορικής εφημερίδας.

Τα στελέχη της εφημερίδας παρακολουθούν (τουλάχιστον) με... ενδιαφέρον τα όσα συμβαί­νουν, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι η Μάνια Τεγοπούλου τους έχει διαμηνύσει πως «ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι το κουμάντο», χωρίς όμως να αποκλείεται και τίποτα, αφήνοντας όλα τα εν­δεχόμενα ανοιχτά για το τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον.

Άλλωστε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που, όπως θυμίζουν τα ίδια στελέχη της εφημερίδας, η Μάνια έλεγε ότι προτιμά να την κλείσει από το να την πουλήσει στην περίπτωση που τα οικονομικά προβλήματα παραμείνουν αξεπέραστα, σημειώνοντας όμως οι άνθρωποι της «Ελευθεροτυπίας» ότι μάλλον έχει υπάρξει μεταστροφή της αρχικής της άποψης.

Βάσει τώρα των πληροφοριών που υπάρχουν αλλά και του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη εται­ρεία οικονομικών ελέγχων έχει χρησιμοποιηθεί (στο κοντινό παρελθόν) σε ανάλογες περιπτώσεις από τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο, πολλοί εικάζουν ότι ήδη η Μάνια Τεγοπούλου έχει δεχτεί πρόταση εξαγοράς της εφημερίδας ή τουλάχιστον εξαγοράς ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον επι­χειρηματία, με το τελευταίο στοιχείο να επιβεβαιώνεται από ορισμένα στελέχη της εφη­μερίδας με τα οποία επικοινώνησε το «Π».

Ένα άλλο γεγονός όμως περιπλέκει τα (ήδη αρκετά μπερδεμένα και δύσκολα) πράγματα που επικρατούν εντός της «Ελευθεροτυπίας». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», πρόταση για εξαγορά μειοψηφικού πα­κέτου μετοχών προς τη Μάνια Τεγοπούλου έχει καταθέσει και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος. Μάλιστα, ο γιος του επιχειρηματία Χρήστος Κοπελούζος έχει μπει ήδη στα ΜΜΕ, με την πιο γνωστή κίνησή του να αποτελεί η δημιουργία της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.newsbeast.gr.

Αξίζει, παράλληλα, να αναφερθεί ότι δεν απο­τελεί μυστικό ότι ο Δημήτρης Κοπελούζος διατη­ρούσε στενές σχέσεις με τον ιδρυτή και εκδότη της «Ελευθεροτυπίας» Κίτσο Τεγόπουλο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας εί­πε στη Μάνια ότι, σε περίπτωση που θελήσει να πουλήσει, «θα είναι εκεί ο ίδιος», εκδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον του για την επόμενη ημέρα της εφημερίδας.
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters