Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Φτύστε τους σταυλισμένους του Ελληνικού ...κυνοβουλίου.!

Την ώρα που η "μάνα" Ελληνική Γη αγκάλιαζε τα άψυχα κορμιά των δύο άτυχων αστυνομικών που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος, την ίδια ακριβώς αυτή ώρα διάλεξαν κάποιοι τρόφιμοι του Ελληνικού κυνοβουλίου να επισκεφθούν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού τα 81 λαθροφέρματα της ..."Υπατίας" που οικεία βουλήσει αποφάσισαν να εκβιάσουν την ανύπαρκτη "κυβέρνηση" προκειμένου να...
νομιμοποιηθούν παρανόμως, κάνοντας ..."απεργία πείνας".
Την ίδια ώρα που η βαρυπενθούσα Ελληνική κοινωνία έλεγε το στερνό "αντίο" στα δύο αδικοχαμένα παλικάρια, κάποιοι πολιτικάντηδες του κώλου μη έχοντες ιερό και όσιο, πέρασαν το κατώφλι του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να κάνουν επίδειξη του αισχρού και άκρατου ανθελληνισμού που τους διακρίνει.
Έτσι απλά. Χωρίς ιερό και όσιο.!
Ρώτησαν για την υγεία των "ασθενών". Ρώτησαν αν οι συνθήκες υγιεινής είναι οι κατάλληλες γι' αυτού του είδους των ανθρώπων οι οποίοι αφού κατάφεραν και ... τρούπωσαν στο Ελληνικό μπουρδέλο, αποφάσισαν πως ήρθε και η ώρα για να ... πηδήξουν. Ρώτησαν έναν έναν αν έχουν παράπονα από το νοσηλευτικό προσωπικό. Ιδιαίτερη "προσοχή" έδωσαν στους Αφρικανούς ασθενείς μεταδοτικών νοσημάτων όπως έιτζ, ηπατίτιδα κ.λ.π.
Νεράντζης, Κουράκης, Βόζεμπεργκ, Λυντζέρης, κ.λ.π. ήταν μερικοί από τους "ευαίσθητους" και φίλα προσκείμενους προς τα λαθροφέρματα, οι οποίοι επέδειξαν πρωτοφανή ασέβεια στην μνήμη των δύο νεκρών αστυνομικών, αφού προκλητικότατα περιφρόνησαν ακόμη και τον θάνατό τους.
Ψεύτες, κλέφτες, αλήτες, υποκριτές και φαρισαίοι πολιτικάντηδες, μη διανοηθείτε και προβείτε σε δηλώσεις συμπαράστασης προς τους οικείους των δύο νεκρών παλικαριών.
Τόση στάχτη στα μάτια μας, δεν θα την αντέξουμε.
Πάτε για ύπνο τώρα, και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να διαταραχθεί από τις Ερινύες, γιατί απλά δεν έτυχε να τις ...συναντήσετε ποτέ.
Ποτέ καθήκια.

http://gianniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters