Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!

Βράζει ο κόσμος για τους πολιτικούς
Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.

Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που ...
εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.

Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters