Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Σφοδρή σύγκρουση κορυφαίων για τους μετανάστες

Επικοινώνησαν Ραγκούσης-Βενιζέλος μετά την κόντρα
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της κυβέρνησης, ενόψει και της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σήμερα Παρασκευή.

Την πρωτοφανή αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών προκάλεσαν τα επίσης πρωτοφανή σχόλια του υπουργού Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης των απεργών πείνας της Υπατίας.

Ο κ. Γιάννης Ραγκούσης σφόδρα ενοχλημένος δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει ...
προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα.

Κάλεσε δε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο «να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ραγκούση: «Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος.

Πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση με την οποία θα αποτραπεί η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής.

Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μία λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών - καθοδηγητών τους.

Μόνον ο κ. Βενιζέλος μπορεί να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών».

Νωρίτερα, ο κ. Βενιζέλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη Βουλή ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής», αναφερόμενος στην υπόθεση της "Υπατίας" και των παράνομων μεταναστών.

Απαντώντας, συγκεκριμένα σε σχετικό ερώτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, είχε χαρακτηρίσει το όλο θέμα ως «μείζον ανθρωπιστικό», υπογραμμίζοντας ότι «θα ασκήσει την όποια πίεση μπορεί προς τους αρμοδίους συναδέλφους του, για να αποτραπεί πάση θυσία και πάση δυνάμει αυτό το ενδεχόμενο, που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έγινε κάποια επίσημη δήλωση. Στενοί, δε, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου περιγράφουν την αντίδρασή του, στην ανάγνωση της ανακοίνωσης Ραγκούση, ως ένα... χαμόγελο με νόημα.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής προέβη σε μία λακωνική δήλωση κατά την οποία "οι υπουργοί Εσωτερικών και Άμυνας επικοινώνησαν μεταξύ τους και πλέον δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα"...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters